Da Maja Šuput ne staje s poslom dobro je poznato. Osim što su joj nastupi bukirani mjesecima unaprijed, trenutno sjedi u žiriju popularnog showa 'Supertalent', a da je uspješna i u poduzetničkim vodama dokazuje i činjenica da je nedavno sudjelovala na konferenciji Poduzetnički mindset.

‘Beskrajno sam uživala biti dijelom poduzetničke ‘kreme’ i odazvati se kao sugovornik na temu poduzetničkog mindseta. Hvala svima ( dvorana je bila puna) koji su došli i nagradili nas aplauzom, zaista mi to puno znači’, napisala je uz fotografije s eventa.

Nedavno se pohvalila i novim poslovnim uspjehom, suradnjom njenog brenda Majushka s američkom kompanijom Fisher Price.

'Dozvolite mi da predstavim novi mega, internacionalni uspjeh i suradnju MAJUSHKE & FISHER - PRICE. Svi ste čuli za američku kompaniju Fisher price. Nema doma koji nema bar jednu njihovu igračku. Danas vam predstavljam VELIKU SEKU SVEZNALICU. Ova velika plišana igračka potiče djecu na kretanje, a aktivna igra pomaže u razvoju osnovnih motoričkih vještina vašeg djeteta dok vježba slušanje i praćenje uputa', pisala je Maja.

Bloom Tatarinov se igra
instagram/screenshot 

'Sadrži više od 90 pjesmica, zvukova i izraza. Podučava abecedu, brojanje, boje, zvukove životinja, pozdrave i više. E, sad dio u kojem ja skačem od sreće... Prvi put na svijetu jednoj sveznalici glas je dala poznata osoba i to baš u Hrvatskoj! Da, da, glas seki sveznalici dala sam upravo ja i time je Majushka ušla u svoju prvu internacionalnu suradnju. Potražite Veliku Seku Sveznalicu i uživajte sa svojim djetetom u igri i učenju kroz pjesme i zabavu', napisala je Maja ranije o ovoj igrački kojom se obožava igrati i njen sinčić Bloom.

No da Maji ni uz sav posao ne pada na pamet zanemariti obitelj, svjedoči i činjenica da svaki slobodan trenutak koristi da bi sa suprugom Nenadom i njihovim sinčićem otputovala na nekoliko dana i napunila baterije.

Obitelj Šuput-Tatarinov trenutno se nalazi u Rovinju, odakle se Maja već ranije javila otkrivši da se Bloom u hotelu osjeća ‘kao doma’, a mi smo ih susreli u šetnji gradom gdje su nam spremno pozirali za fotografije.

Robert Gašpert Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom Tatarinov u Rovinju

Maja i Nenad su se modno uskladili i Rovinjem prošetali u opuštenoj, ali elegantnoj kombinaciji. Nenad je za ovu priliku izabrao bijelu košulju i svijetle hlače, a na nogama je nosio svoj zaštitni znak- mokasine. Maja je iskombinirala bijele hlače i košulji s plavim i bijelim prugicama, a na nogama je nosila tenisice, obuću u kojoj nju zaista nismo očekivali zateći.

Međutim, i ovaj put pozornost je ukrao najslađi član obitelji, maleni Bloom kojeg je tata Nenad nosio na ramenima. Bloom je također bio u bijelim hlačicama i bijeloj majičici, no pojavio se u najelegantnijem izdanju do sad s preslatkim dječjim kaputićem u bež boji.

Na tatinim je ramenima djelovao malo odsutno, gledajući u daljinu, no kad se spustio na noge, brzo se razveselio i nasmijano hodao držeći mamu za ruku.