Naša nogometna legenda Goran Vlaović i Miss Universe 2014. Ivana Mišura Vlaović očekuju drugo dijete.

Kako Story ekskluzivno doznaje, druga djevojčica poznatog para trebala bi na svijet doći u prvim danima 2023. godine. Nazvali smo presretnu mamu koja je s nama podijelila pojedinosti.

Ivana Mišura Vlaović očekuje drugo dijete s Goranom Vlaovićem
Marko Lukunić/PIXSELL 

- Osjećam se dobro, cijela trudnoća prolazi kako treba. Svi smo sretni i u iščekivanju. Ovo će nam biti baš veseo Božić - rekla je 33-godišnja Zagrepčanka koja je i sama odrasla u velikoj obitelji. Stoga dobro zna koliko će njezinoj godinu i osam mjeseci staroj kćerkici Vani značiti sestrica.

Story je prvi objavio ljubavnu priču Ivane i Gorana koja se, kako su nam tada objašnjavali upućeni, dogodila iz prijateljstva, odnosno na drugi pogled. Upoznali su se dvije i pol godine prije nego što su se zaljubili i povremeno se viđali na istim mjestima.

Ivana Mišura i Goran Vlaović u veljači 2021. dobili su kćer Vanu
Story arhiva 

Da su zajedno, otkrilo se u studenome 2018., a tri godine poslije, u veljači 2021., dobili su najljepši dar - kćerkicu Vanu.

Koliko je sretna u najvažnijoj ulozi na svijetu, Ivana je otkrila samo za Story.

- Promijenilo se sve, ali nabolje. Uvijek je bilo dobro, ali ovo je teško opisati riječima. Normalno da katkad bude teško ustati i biti budna svaki put za nju, udovoljavati apsolutno svim željama. Osjetljivija sam majka, to mi je prvo dijete i naravno da ću reagirati na svaki plač, ali kažu mi da pazim jer djeca znaju manipulirati. Ali da, život mi se definitivno promijenio i prekrasan je.

Prilično samozatajni kad je riječ o obiteljskom životu, ipak nisu odoljeli i početkom rujna prošle godine, kad su se vjenčali, javno su podijelili fotografije s najboljeg tuluma.

Ivana Mišura Vlaović i Goran Vlaović vjenčali su se u rujnu 2022.
Instagram screenshot 

- Još sam na fakultetu htjela biti organizatorica vjenčanja, to je zanimljivo. No tek kad je došlo na red moje vjenčanje, shvatila sam o koliko detalja trebaš misliti. Među ostalim, Goran i ja htjeli sve obaviti sami, a tulum je bio top. To smo htjeli i baš sam presretna kako je sve ispalo - ispričala je lijepa ekonomistica za ‘IN magazin’, dodavši zašto nisu otišli na najslađi mjesec u braku.

Sve detalje doznajte od srijede, 23. studenoga kada na kioske stiže novi broj magazina Story!