Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn svijetu je znana kao plavokosa bivša ljubavnica bivšeg španjolskog kralja Juana Carlosa I., a mnogi misle kako je odlučila do kraja života iskorištavati tu aferu kako bi na njoj zarađivala. Tako je sada iznijela nove detalje o njihovoj vezi u javnost, a vjerujemo kako oni kraljevskoj obitelji Španjolske nisu niti malo ugodni za čuti.

Naime, 58-godišnja danska poduzetnica otkrila je mnoge pikanterije u podcastu 'Corinna i kralj', a koji je bio dugo najavljivan te već mjesecima plijeni pažnju javnosti. Sada kada su prve epizode podcasta emitirane, znamo i zašto je tako – Corrina je u javnost iznijela niz sočnih pikanterija iz njezine petogodišnje veze s kraljem.

Podsjetimo se, afera Dankinje i kralja dovela je do toga da je on abdicirao te se odrekao titule kralja u korist svog sina. Uz aferu s Corrinom, saznalo se i da je bio uključen u 'pranje novca' i financijske malverzacije vezane uz poslovne veze njegove zemlje sa Saudijskom Arabijom.

Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn je pet godina bila ljubavnica španjolskog kralja
Profimedia 

Corrina je sada potanko otkrila kako je kralj bio najveći zavodnik među aristokratima španjolskog kraljevskog dvora te je imao niz ljubavnica s kojima je varao kraljicu Sofiju koju je oženio davne 1962. godine.

Corrina je sada pak otkrila kako je znala za sve kraljeve prljave aferice s novcem, a zbog kojih i danas pliva u novcu i luksuzu – iako je daleko od Španjolske i svoje obitelji. On naime živi na privatnom otoku u blizini Abu Dhabija, a dom mu je luksuzna vila s golemim prekrasnim vrtovima. Njegova supruga Sofija je nakon svega ostala živjeti u Španjolskoj te i dalje služi Kruni.

Bivši kralj Juan Carlos I.
Profimedia 

No, ono što dosad nismo znali je da je Corrina znala i za poseban kraljev skandal, a koji se tiče njegovog tajnog lova u državi Bocvani. Prema riječima ove kraljevske ljubavnice, sam Juan Carlos ju je poveo na to tajno putovanje, a cijelo vrijeme svog boravka tamo par se opijao. Nakon dana i dana pijančevanja, Corrini je kralj rekao da će se privatnim, državnim avionom vratiti u Madrid, a na kraju je ispalo da je cijelo putovanje isfinancirala sama država – odnosno, porezni platiše. To je bio početak otkrivanja njezine veze s kraljem, jer se ubrzo pročulo da je vladar išao na privatni odmor na račun građana, a onda se saznalo i u čijem društvu.

Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn otkrila detalje o aferi s kraljem
Profimedia 

Corrina se našla na udaru tabloida, a sada je rekla kako joj je bilo teško čitati novinske natpise o njoj te da se smatrala ugroženom. Indirektno su je mediji optuživali da je upravo ona kriva što je kralj bio zaokupljen neobuzdanim seksom, a ne svojim obiteljskim problemima – kojih je bilo mnogo.

Podsjetimo se, u tom se periodu njegov unuk slučajno nastrijelio zbog krivog rukovanja oružjem, a kada se vijest o ranjavanju pročula, kralja nigdje nije bilo – jer je putovao s Corrinom. U tom je periodu otkrila da i ju Juan Carlos vara te je bila jako povrijeđena. Iako je bila ljubavnica, boljela ju je izdaja, ali i 'razvlačenje' po tabloidima koji su neprestano blatili njezin lik i djelo. Kako je i sama majka, posebno se brinula kako će to pasti njezinoj djeci.

Veza s kraljem se raspala 2009., a dodatno je Corrini život zapaprila kraljica Sofija koja je davala sve od sebe ne bi li ju što gore prikazala u javnosti. Sada je rekla kako u konačnici smatra kralja 'beskičmenjakom' i 'smiješnim starcem' koji nije znao zaštiti ni sebe ni nju te da ne zna ni što je od njega očekivala.

Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn je uzrokovala abdikaciju kralja Španjolske
Profimedia 

Inače je Corrina upoznala Juana u južnoj Španjolskoj na imanju La Garganta na lovačkoj zabavi Hugha Richarda Louisa, vojvode od Westminstera koji je uspješni poslovni čovjek i milijarder. Corrina, koja ima dvoje djece s njemačkim princem Casimirom Saynom-Wittgensteinom-Saynom, osvojila je španjolskog kralja jer je prekršila kraljevski protokol i ustala od stola prije nego što je on završio s jelom. Nakon druženja na imanju Carlos joj je slao cvijeće i ljubavna pisma svaki dan. Ubrzo se Corrina razvela od svog supruga Casimira i njezina veza s nekadašnjim kraljem je postajala sve intenzivnija.

Dodala je kako ju je šef španjolske tajne službe upozorio da riskira svoj život i svoje djece ako progovori o svom odnosu s kraljem. Zbog toga je pokrenuta istraga protiv Juana Carlosa početkom lipnja 2019.