LeAnn Rimes je bila velika glumačka i glazbena zvijezda početkom 2000-ih, a u međuvremenu je počela pažnju plijeniti svojim ljubavnim životom no glazbenim ili filmskim hitovima. Podsjetimo se, LeAnn je razorila jedan brak, a sve je započelo s time da je bila ljubavnica oženjenom muškarcu dok je i sama bila udana!

Sada je lijepa plavuša viđena na Havajima u društvu svog sadašnjeg supruga, kojeg je preotela drugoj ženi, a par je izgledao vrlo zaljubljeno. Ona i glumac Eddie Cibriani ležerno su šetali u kupaćim kostimima, a mi smo se tim povodom odlučili prisjetiti njihove ljubavne priče.

LeAnn Rimes sa suprugom Eddijem Cibrianijem
Profimedia 

Dakle, danas 40-godišnja LeAnn je od 2011. u sretnom braku, ali da dođe do svog 'princa' napravila je skandal. Rimes je tako već 11 godina u braku s Eddijem Cibrianijem te je pomajka njegovih sinova, a iako danas živi sretan obiteljski život nekima je svojom potragom za srećom slomila srca.

Naime, i LeAnn i Eddie su imali supružnike kada su se upoznali 2009. na snimanju filma 'Northern Lights'. Glumčeva tadašnja supruga Brandi Glanville i dan danas zamjera LeAnn što joj je okončala brak s Eddiejem s kojim je dobila dva sina. LeAnn tada je bila udana za Deana Sheremeta.

LeAnn Rimes je preotela muža drugoj ženi
Story 

Eddijeva bivša supruga otkrila je da je suprug vara nakon što je LeAnn pred njom flertala s njezinim mužem bez da je i trepnula. U svojoj knjizi 'Drinking & Tweeting and other Brandi Blunders', zvijezda 'Kućanica s Beverly Hillsa' napisala je da je izašla s njima na večeru i da su LeAnn i Eddie plazili jedan po drugome.

'Ova žena, koju sam tek upoznala, provela je više vremena flertujući s mojim mužem nego provodeći vrijeme sa svojim. A Dean je, blagoslovljen bio, jeo je svoj sushi, smijao se u svim pravim trenucima i pretvarao se da ne vidi točno što je ispred njega', navela je.

Kasnije te noći grupa je otišla na karaoke i Brandi tvrdi da je LeAnn dovela Eddieja na pozornicu da pjeva s njom umjesto njezinog vlastitog muža.

LeAnn Rimes se 2011. udala za Eddieja Cibrianija
Story 

'Gledala sam Eddiejevo nasmijano lice na toj glupoj pozornici i nagnula se prema Deanu i rekla: 'Znaš da se oni je*u, zar ne?', nastavila je prepričavati situaciju. Brandi kaže da Dean nije odgovorio. 'To mi je reklo gotovo sve što sam trebala znati, i on je to znao, ali poput mene, nije imao nikakve dokaze osim tog osjećaja u trbuhu, i odlučio je to ignorirati za sada', dodala je.

Zatim je LeAnn upitala Eddieja želi li je polizati pred Brandi, na što je Brandi rekla da je bila kap koja je prelila čašu.

'Što se s vas dvoje dođavola događa? Imate li vas dvoje nešto što biste mi htjeli reći?', ljutito ih je upitala. LeAnn joj je rekla da je samo 'luda', a Eddie ju je uspio uvjeriti da se ništa ne događa. U ožujku 2009. pojavile su se slike LeAnn i Eddieja kako se ljube kad su izašli na večeru.

Tako je pokrenuta lavina njihovih razvoda, a koja je završila tako da su se oboje rastali od supružnika i dvije godine kasnije i sami vjenčali. Kasnije je LeAnn rekla kako smatra da se isplatilo biti ljubavnicom i da je pretrpjela to da je nazivaju otimačicom muškaraca ako je u konačnici našla čovjeka svog života.