Jučer je hrvatska nogometna reprezentacija unijela veselje u redove domaćih navijača nakon što je Kanadu nadmoćno pobijedila s 4:1.

Nakon dva gola Andreja Kramarića i jednog Marka Livaje, konačnih četiri razlike zapečatio je Lovro Majer uz dodavanje Mislava Oršića. 24-godišnji veznjak Rennesa, uz Joška Gvardiola, polako ali sigurno postaje jedan od najtraženijih domaćih nogometaša. Naime, u kolovozu ove godine pisalo se da je Atletico Madrid zainteresiran za dovođenje njega u svoje redove. 

Lovro Majer hrvatski je nogometni reprezentativac
Goran Stanzl/PIXSELL 

A kada je njegov privatan život u pitanju, već se neko vrijeme piše da ljubi manekenku i magistricu ekonomije Paulu Puškaš. Ipak, par nema zajedničkih fotografija na društvenim mreža, a ona je sada svoj profil na Instagramu i zaključala, vjerojatno zbog Svjetskog prvenstva.

Paula Puškaš djevojka je Lovre Majera
Instagram 

Ipak, svog dragog Paula nije do sada bodrila u Katru, ali objavila je kako je iz Francuske stigla u Zagreb gdje je navijala za Vatrene i na jučerašnjoj utakmici. Svi su nosili dresove s Majerovim brojem sedam na leđima, a ona poseban dres s utakmice iz 5. kola Lige nacija kad je Hrvatska na Maksimiru pobijedila Dansku 2:1 krajem rujna, a golove su za Hrvatsku dali Borna Sosa i njezin Lovro Majer.

Paula Puškaš djevojka je Lovre Majera
Instagram 

Paula Puškaš djevojka je Lovre Majera
Instagram 

Mladi par zajedno živi u Francuskoj, a dok on igra za klub Rennes, ona radi u jednoj multinacionalnoj kompaniji u odjelu financija i revizije.

Paula Puškaš djevojka je Lovre Majera
Instagram