Jedan od najpopularnijih domaćih pjevača, Joško Čagalj Jole, poznat je po tome da na koncertima uvijek napravi odličnu atmosferu, a koliko se ljudima to sviđa potvrđuje i činjenica da mu je nedavno gotovo cijeli grad stigao na koncert.

Međutim, Jole ne voli zafeštati samo na pozornici već i kod kuće pa na društvenim mrežama njega i supruge Ane Čagalj s kojom je u skladnom braku od 2006. godine često osvanu fotografije s obiteljskih proslava. Razlog za slavlje u obitelji Čagalj zaista nije rijetka pojava budući da Ana i Jole imaju veliku obitelj, zajedno su dobili tri kćeri: Ivu, Emu i Tiju te sina Ivana Luku pa su tu brojni rođendani i obljetnice koje treba proslaviti.

Ana i Joško Čagalj Jole su u braku od lipnja 2006. godine
Robert Gašpert 

Krajem listopada su tako proslavili rođendan njihove najstarije kćeri Ive koja je odrasla u pravu ljepoticu, a mama Ana je objavila njenu fotografiju na kojoj pozira u maloj crnoj haljini sjedeći na klupici ispred aranžmana od ružičastih, zlatnih i crnih balona, a u pozadini se vidi natpis 'Sweet 16'.

'Mojoj velikoj curi sretan rođendan', napisala je uz fotografiju.

Istu fotku podijelio je na svom Insta storyju i Jole koji je napisao: 'Sretan rođendan mojoj princezi'.

Iva Čagalj je proslavila 16. rođendan
Instagram 

Ovaj put je na red došao najmlađi i najslađi član obitelji Čagalj, maleni Luka Ivan koji je ovih dana proslavio treći rođendan, a na proslavi koju je dobio, ako ćemo suditi po dekoracijama, pozavidjela bi mu mnoga djeca.

Ana je objavila nekoliko fotografija s proslave na kojima dječak veselo pozira. Dekoracije su bile u tonovima crne, bijele i zlatne boje, s velikim brojem tri i puno balona, a torta je bila izvedena na dva kata od kojih je donji dio ukrašen kao odijelo s kravatom, a na gornjem piše 'Ivan, Little Boss', odnosno u prijevodu 'Mali šef'.

Mališan je bio odjeven u crno s natpisom 'Boss', a da je 'povukao' na tatu, vidi se i na fotografiji na kojoj, dok ga mama drži u naručju, on veselo pjeva u mikrofon.

Instagram Proslava trećeg rođendana sina Joška Čagalja Jole

Inače, ovo nije prvi put da se preslatki Ivan Luka primio mikrofona. Na fotografijama i snimkama koje je Ana objavila s proslave prve pričesti njegove sestre Tije, vidi se kako dječak sjedi na stolici na pozornici i pjeva s tatom.

Podsjećamo, Ana i Jole su zajedno 19 godina, od čega 15 u braku, a na zajedničkim fotografijama izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a vjenčali su se 2006. u crkvi Gospe od Otoka u Solinu.

Obiteljska proslava Joška Čagalja Jole
Instagram 

Iako je već gotovo dva desetljeća u vezi s jednom od najpopularnijih domaćih pjevača, Ana Čagalj se nikad nije previše gurala pred kamere, no u nedavnom intervjuu za Story otkrila je da od toga ni ne bježi zbog prirode suprugova posla.

‘Kada ste žena poznate osobe, ispada da nešto moraš dati. Mislim, ne moraš. Ali znate kako je to kod nas? Konkretno, moje starije cure nisu se htjele snimati za ovaj editorijal, već su to prerasle, ali lijepo sam im objasnila da njihov tata živi od javnosti i publike. Naravno da se ne treba neprestano eksponirati, ali ne treba se ni skrivati u svim situacijama. Pogotovo zato što to skrivanje medijima postane intrigantno i zanimljivo, a onda te mogu predstaviti u svjetlu u kojem ne želiš. I zbog toga mi nije teško dvaput godišnje biti u medijima, podržati supruga, reći nešto lijepo i pametno, a ne biti ‘nevidljiva’. Pogotovo zato što vodimo normalan život’, ispričala nam je Ana.

Joško Čagalj Jole i Ana Čagalj zajedno imaju četvoro djece
Instagram 

Otkrila je tada i kako joj izgleda život kao majci četvero djece.

‘Svjesna sam da s brojem djece izlazimo izvan nekih hrvatskih standarda. Ali smatram se običnom mamom. Ni po čemu nisam posebnija ni bolja od drugih. Imate majki s osmero djece, one koje se bore za život s dva posla i jednim djetetom. Nitko nije ni važniji niti manje vrijedan. Ne diram ni u koga, nije mi ni teže ni lakše nego drugima’, rekla je skromno Ana.