Jacques Houdek i Brigita Houdek u braku su od 2006. godine te imaju dvoje djece - kćer Sofiju i sina Davida. Nedavno je njegova kći proslavila 17. rođendan, a sin ima devet godina.

'Kaže jedna moja pjesma 'Što je vrijeme, zašto leti?'. Sofija ima 17 godina, David ima devet i pol, na proljeće 10. Velika djeca, veliki tata, što da ti velim', rekao je pjevač.

Jacques i Brigita Houdek u braku su 16 godina
Instagram 

Otkrio je i tko u odgoju ima najvažniju ulogu pa iznenadio priznanjem. 'Osobno, evo, moram razočarati, ne vjerujem u odgoj! Ja vjerujem da smo svi rođeni takvi kakvi jesmo, savršeni, ti klinci su savršeni! Njima samo treba dobar primjer jer će iz neverbalne komunikacije najviše naučiti. Kakvi smo mi ljudi, reflektirat će se na to kakvi će oni postati. Kakva im iskustva priredimo u životu, to će ih formirati kao osobe. Ja gledam svoje dvoje djece, brat i sestra, oni su potpuno različite individue, svatko za sebe. Odgoj jednog djeteta i odgoj drugog djeteta nema veze jedan s drugim...

Pristup biraš, tražiš, pipaš i shvatiš da si nemoćan i da se samo možeš nadati najboljem i samo ih bezuvjetno, najjače na svijetu voljeti, dati podršku i biti uvijek tu za njih i dati im do znanja da im pihaš za vratom da imaju taj jedan osjećaj da imaju tu energiju, da imaju taj vjetar u leđa. To je sve što mi možemo, a ostalo je - oni su savršeni točno takvi kakvi jesu. To ti ja iskreno mislim', rekao je za InMagazin.

Za blagdane bit će okružen najmilijima. 'Mi smo za blagdane uvijek doma. Za nas je najvažnija obitelj, mislim da smo kao i svi normalni ljudi. Badnjak i Božić nikada, nikada ne radim. Ove godine ne radim ni Novu godinu. Nisam žalostan nešto osobito, bilo bi dobro da se popravi budžet, ali kad malo vratim film, ja sam obično u prosjeku, uvijek jednu Novu godinu radim, jednu ne radim, ali Božić i Badnjak baš nikada! Nema tog novca, nema tog angažmana koji me može... Eventualno za Štefanje mogu promoliti glavu iz kuće', dodao je.