Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJZGODNIJI POLITIČAR ZBOG VATRENIH PREKRŠIO DRESS CODE: U pripijenoj majici dodatno zagrijao atmosferu u Saboru

Autor Tomislav Parlov

Damir Habijan odlučio je podržati Vatrene pa se u Saboru pojavio u pripijenoj majici s uzorkom šahovnice.

 Damir Habijan najzgodniji je hrvatski političar Izvor: Instagram

Damir Habijan saborski je zastupnik i predsjednik HDZ-a Grada Varaždina koji se, osim s elokventnošću, u masi zastupnika istaknuo i svojim  atraktivnim izgledom. Više je puta proglašen najzgodnijim političarem, a sad je na sebe navukao, uz tijelo pripijeni, dres Vatrenih.

Ususret polufinalnoj nogometnoj utakmici između Hrvatske i Argentine, atmosferu je dodatno zagrijao varaždinski političar koji je ispod tamno plavog odijela odjenuo 'kockasti' dres hrvatske nogometne reprezentacije.

 Damir Habijan Saborski je zastupnik Izvor: Pixsell/Patrik Macek

Habijan svojim atraktivnim izgledom na društvenim mrežama često privlači pažnju žena koje mu, prema njegovom priznanju za Story.hr, šalju 'svakakve poruke'.

'Imam Instagram i Facebook profil, s time da je FB pretežito za neku službenu komunikaciju, odnosno na njemu objavljujem sadržaj koji je striktno vezan uz posao koji obavljam. Instagram profil je isključivo privatan i tamo objavljujem fotografije koje se odnose na moje slobodno vrijeme. Mišljenja sam da svatko od nas, bez obzira koji posao ili dužnost obavlja, ima svoje slobodno vrijeme koje provodi kako njemu najbolje odgovora. U konačnici, slobodno vrijeme se zato i zove slobodno vrijeme.

Ne zazirem od toga da objavim privatne fotografije, jer to što sam saborski zastupnik ne znači da i dalje u slobodno vrijeme ne živim kao i prije, odnosno da nemam hobije ili interese kao i svatko drugi. Svi smo mi ljudi od 'krvi i mesa' i ne vidim razlog da sakrivam i taj dio života od javnosti. Dobivam svakakve poruke.

Žene se ponekad površno gleda samo kroz fizički izgled, kao 'komad mesa', a političar je otkrio da je takav slučaj i s muškarcima, a on je to osjetio na svojoj koži.

'Mogu se djelomično složiti s prvim dijelom Vašeg pitanja. Ali, mislim da kao društvo idemo naprijed i da je takav primitivan i prizeman način razmišljanja danas u manjini u hrvatskom društvu. Smatram da oni koji svoj stav o nekoj osobi temelje na fizičkom izgledu ne prave razliku da li je riječ o ženi ili muškarcu. Jednostavno, postoji manjina koja će iz nekog sebi poznatog razloga, kroz prizmu fizičkog izgleda, zapravo ispoljiti predrasude prema nekoj osobi. Mišljenja sam da se na takve komentare ne treba obazirati, ali na žalost nije ih niti moguće iskorijeniti', rekao je početkom veljače.

Više fotografija Damira Habijana pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image