Naša popularna voditeljica Nives Ivanišević rado na društvenim mrežama dijeli poneki trenutak iz privatnog života, a fanove najviše obraduje kad podijeli fotografije sa suprugom Goranom Ivaniševićem i njihovim sinčićem Oliverom.

Nedavno je tako Nives pokazala kako su se ona i Goran zabavljali s prijateljima, a da je atmosfera bila luda dokazala je fotografijom na kojoj se vidi da je odjevena skočila u bazen gdje ju je suprug spremno prihvatio u naručje.

Kako ona i Goran rado putuju često dijeli i fotografije s putovanja, a iako uglavnom ne otkriva lokaciju na kojoj se nalaze no nedavno je učinila iznimku i otkrila da su na obiteljskom izletu u Opatiji.

Glavna atrakcija na fotkama je maleni Oliver koji je s mamom uživao u suncu i moru.

Nives Ivanišević s obitelji u Opatiji
Instagram 

'Slatki studeni', napisala je kratko uz fotografije na kojima se vidi da se dječak čak i kupao, a obitelj se zabavljala i na kajacima.

Sad se ponovo javila sa slatkim fotografijama sa sinom, a ovaj put su njih dvoje zajedno pozirali u krevetu ušuškani pod toplim pokrivačem na kojem je nekima za oko zapeo i uzorak s nogometnim loptama.

‘Kao u crtiću’, napisala je uz fotografije i dodala: ‘Idi na 3.’ Mislila je pritom na treću fotografiju na kojoj se vidi crtić koji im je bio ‘uzor’, a radi se o kadru iz crtića o medvjediću Winnieju zvanom Pooh. 

Nives Ivanišević i Oliver Ivanišević ušuškani u krevetu
Instagram 

Slatki prizori mame i sina nikoga nisu ostavili ravnodušnima, a Nives su njeni pratitelji u komentarima ostavili brojne emotikone srca.

Podsjetimo, Goran i Nives, jedan od omiljenih domaćih parova u početku su skrivali svoju vezu, a i vjenčanje su, nakon samo godinu dana veze, ‘obavili’ su u potpunoj tajnosti. Tri mjeseca kasnije potvrdili su da čekaju prvo zajedničko dijete.

Nives Ivanišević i Oliver Ivanišević ušuškani u krevetu
Instagram 

Njoj je to prvo dijete, a Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima kćer Amber te sina Emanuela za kojeg je Nives prije nekoliko mjeseci otkrila da živi s njima.

'Goranov sin Emanuel živi s nama tako da je to super zabavno i lijepo’, rekla je za RTL Exkluziv.

Dodala je i da se maleni Oliver odlično slaže sa starijim bratom i da ga obožava.

Nives ivanišević usporedila sebe i sina sa crtanim filmom
Instagram 

‘Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro Emanuel mora puno učiti, pa onda mičem mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je’, kaže Nives.