Princ William i Kate Middleton nedavno su objavili fotografiju koja će krasiti njihovu ovogodišnju božićnu čestitku.

To je godišnja tradicija kraljevske obitelji, a fotografija uključuje i djecu para, princa Georgea (9), princezu Charlotte (7) i princa Louisa (4). 'Dijeljenje nove fotografije obitelji za ovogodišnju božićnu čestitku!', napisali su uz fotografiju, objavljenu na svom računu na društvenim mrežama.

Fotografija koju je snimio Matt Porteous ranije ove godine u njihovom domu u Norfolku u Engleskoj prikazuje peteročlanu obitelj koja se drži za ruke dok šetaju vani u ležernoj odjeći.

A najviše pažnje privukla je malena princeza koja je još jednom neodoljivo podsjetila na preminulu prabaku, kraljicu Elizabetu II. Ipak, neki smatraju kako u Charlotte vide mix Elizabete, ali i princeze Diane.

Princ George, princ Louis i princeza Charlotte su kraljevska djeca
Profimedia 

Naime, malena je više puta znala nasmijati javnost svojim grimasama, a kažu da ima i isti prodorni pogled kakav je imala neprežaljena princeza od Walesa. Također, Kate je više puta kroz godine odala počast Diano tako što je odijevala sebe i jedinu kći u Dianinom stilu.

Kraljica Elizabeta je za života otkrila kako je princeza prava, mala šefica, a to poštuju i njena braća.

Da djevojčica u sebi ima zapovjedničku crtu čitav svijet se mogao osvjedočiti tijekom proslave kraljičinog platinastog jubileja. Naime, kamera je uhvatila malenu princezu kako svog mlađeg brata, četverogodišnjeg princa Louisa opominje tijekom vožnje kočijom. Ona i njena braća sjedili su nasuprot svoje majke i Camille, a neko su vrijeme svi mahali okupljenima.

U jednom trenutku svi osim princa Louis prestali su mahati, a njegova starija sestra odlučila ga je opomenuti zaustavivši ga svojom rukom. Slatka snimka brzo je postala viralna.

U sličnosti Charlotte i Diane se uvjerite u našoj galeriji, a jedva čekamo vidjeti u kakvu će djevojku izrasti neodoljiva princeza.

Profimedia Sličnosti princeze Charlotte i Diane