Doček Vatrenih na glavnom zagrebačkom trgu zaradio je brojne kritike, a najviše negativnih komentara dobili su voditelji Luka Bulić i Iva Šulentić. Na tu temu oglasile su se i neke poznate osobe kao i navijači te obožavatelji naših reprezentativaca.

Voditeljica je ispod posljednje fotografije koju je objavila na Instagramu dobila brojne kritike i uvrede, ali ovoga puta ne zbog 'revanja i urlikanja'.

Najveći broj komentara odnosi se na Dejana Lovrena, a njegovi strastveni obožavatelji zamjeraju voditeljici što je prekinula nogometaša u pjevanju Thompsonove pjesme.

Obožavatelji Dejana Lovrena vrijeđali Ivu Šulentić
Instagram, ivasulentich 

Nisu zaobišli ni Instagram profil Luke Bulića, koji je zbog mnogobrojnih uvredljivih komentara morao zabraniti komentiranje ispod zajedničkog selfieja voditelja s dočeka.

Podsjetimo, u Ivinu obranu nakon napada stala je pjevačica i voditeljica Ida Prester.

Ida Prester stala u obranu Ive Šulentić
Instagram 

'Apsolutna podrška dragoj Ivi Šulentić, super voditeljici i mojoj čestoj partnerici. Voditi doček nogometaša istodobno za TV i raju na trgu je brutalno teško. Ne znam tko bi se tu snašao. Dosta kritiziranja! Iva je vrhunska profesionalka i to znate', poručila je na Instagram storyju uz njihovu zajedničku fotografiju.

Oglasila se i voditeljica Marijana Perinić koja je također objavila fotografiju s Ivom.

'Iva Šulentić je u svojoj dugogodišnjoj karijeri odradila na tisuće i tisuće televizijskih, koorporativnih, zabavnih i ostalih voditeljskih angažmana. Besprijekorno ili da nacrtam - bez greške, greškice, ma niti jedne mrlje, a kamoli skandala, u poslu kojeg radi još od kad je bila tinejdžerica. Jučerašnji nastup je proglašen katastrofom, fijaskom, jednom velikom GREŠKOM (da, velikim slovima) u njenoj do jučer neokaljenoj karijeri. Da, 1 nastup od preko 1000 koje je odradila. I zato je treba drvljem i kamenjem. Stvarno? Jer ti si savršen i bezgrešan. Jer ti si savršena i bezgrešna. Iva NE zaslužuje ovakav javni linč. Shule, glavu gore!', poručila je Marijana na Instagramu, a pratitelji su podržali njezine riječi.

U galeriji pogledajte neke od komentara koji se nalaze ispod Ivine objave na Instagramu.

Instagram, ivasulentich Komentari ispod fotografije Ive Šulentić