Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nova plastična operacija Elle Dvornik

Autor T.O.
Autor T.O.

Ne srami se priznati

Blogerica i poduzetnica Ella Dvornik na svojem je YouTube kanalu objavila video u kojem je iskreno priznala kako se podvrgnula estetskoj korekciji nosa. Objasnila je kako joj je nos dugo vremena bio ravan, ali joj se prije nekoliko godina na nosu pojavila mala 'grba' koja joj je počela smetati pa ju je odlučila ukloniti.

'Razlog za ovu operaciju bio je isključivo kozmetički. Nisam imala apsolutno nikakvih zdravstvenih razloga za operaciju nosa. Isključivo površno, narcisoidno, kako god to želite nazvati, priznala je 28-godišnjakinja koja je uvijek o svemu otvoreno progovarala. Između ostalog Ella je ispričala kako je sve proteklo vrlo glatko te da nije imala nikakvih bolova, iako se, kako je istaknula, prije operacije bojala da će završiti s 'nosom kao Michael Jackson'.

Inače, Ella je nekoliko puta slomila nos, a krajem prošle godine imala je nezgodu prilikom koje se zaletila u staklo nakon čega je završila na šivanju nosa. 'Prošla sam kroz vrata jer je netko predobro očistio staklo i sada sam na Svetom Duhu', napisala je tada krvava po cijelom licu blogerica uz fotografiju sebe s flasterom preko nosa i otkrila kako je dobila i tri šava nasred nosa.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader