Meghan Markle (41) očito nije izvukla nikakvu pouku kada je više puta tijekom godina uhvaćena u lažima.

Naime, nedavno je izašla dokumentarna serija 'Harry i Meghan', a gledatelji su primijetili mnogo nedosljednosti u riječima bivše glumice. Jedna od njih je kraljevska tradicija koju je Markle proglasila čudnom. Rekla je da je mislila da je šala kada joj je rečeno da se mora nakloniti kraljici Elizabeti II. pri njihovom upoznavanju.

'Moja je baka bila prvi stariji član obitelji kojeg je Meghan upoznala. Nije imala pojma od čega se sve sastoji taj susret pa je to za nju bio mali šok', ispričao je Harry.

'Nije bilo nekog velikog trenutka u kojem mi je Harry rekao da ću upoznati njegovu baku. Nisam znala do nekoliko trenutaka prije susreta. Bili smo u autu i išli smo na ručak u kraljevsku rezidenciju Royal Lodge i on mi je rekao: 'Moja baka je ovdje, susrest ćemo se s njom nakon crkve.' I sjećam se da smo se vozili u autu i pitao me: 'Znaš se nakloniti, je li tako?' I mislila sam da je to šala', prisjetila se Meghan.

Harry je priznao da mu je bilo teško objasniti ljudima, pogotovo Amerikancima da se mora klanjati baki.

'Tada sam počela shvaćati: 'To je velika stvar'. Mislim, Amerikanci to shvaćaju. Imamo srednjovjekovne večere i turnire. Bilo je tako intenzivno. Kada je kraljica otišla, Eugenie, Jack i Fergie su mi rekla da sam bila odlična i zahvalila sam im se. Nisam znala što činim', istaknula je Meghan i pokazivala naklon u seriji te je sve to izgledalo kao izrugivanje.

Meghan Markle se narugala klanjanju kraljici
Profimedia 

U jednom trenutku se činilo kao da je i Harry ostao zatečen i pomalo kolutao očima zbog njezina ponašanja. Jedna gledateljica, koja je novinarka, je sada uhvatila Markle u laži i istaknula da je očito kako je barem djelomično znala kako se nakloniti kraljici.

Objavila je isječak iz hit serije 'Suits' u kojoj je Megan glumila pravnu asistenticu Rachel Zane u kojem se vidi kako se naklonila ispred Ricka Hoffmana koji je tumačio odvjetnika Louisa Litta. Riječ je o epizodi druge sezone serije koja je snimljena 2010. ili 2011. godine, a emitirana je 2012.

Da ne zna što je naklon, Meghan je tvrdila i ranije u intervju koji su ona i princ Harry dali Opri te je emitiran u ožujku prošle godine. Gledateljica, koja je uhvatila Markle u laži, napisala je da se očito rugala kada je pričala o upoznavanju kraljice.

'Osim toga, u svom životopisu glumice navela je balet kao jednu od svojih vještina. Svaka balerina, koja ima samopoštovanja, rekla bi vam da je prva stvar koju vas nauče na satu baleta koraci i kako napraviti naklon na kraju. Ne razumijem zašto ima potrebu lagati o takvim glupostima. Toliko je laži i nedosljednosti. To je jednostavno uznemirujuće. Misli li da to što izlazi s kraljičinim unukom više od godinu dana, ali se ne trudi potražiti kako se nakloniti čini da izgleda dobro? Ne, zbog toga izgleda neuka i nekulturna. Ona samo priča te priče i izmišlja scenarije. To je tako čudno jer nitko od nje nije ni tražio da otkrije bilo koji od tih detalja', istaknula je na Instagramu uz video.