Poduzetnica Snježana Mehunproslavila je svoj 52. rođendan, a na društvenim mrežama podijelila je nekoliko fotografija s proslave i pokazala dio atmosfere.

Među uzvanicima su se našla i neka poznata lica poput Antee Kožoman, Zlatka Mateše, Nevena Ciganovića i Kolinde Grabar Kitarović.

Snježana je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija iz izlaska te je svima poželjela Sretan Božić. Na fotografijama su uz nju bili i njeni najbliži, suprug Franz Schillinger i sin Dino Mehun.

U drugoj 'rundi' fotografija poželjela je sretan rođendan samoj sebi.

'Tako mi je Bog dao da slavim ročkas i Badnji dan u jednom! Pakiram poklone drugima za Božić, jurim u shopping da nabrajam dalje što radite sve za blagdane? Trebale su mi godine da se s time saživim nije mi to uvijek bilo najzgodnije i ugodnije uz sav stres oko Božića ja slavim ročkas?! Pokušala sam sve, praviti se da mi nije ročkas jer tko će objašnjavati sto ne slaviš drugi dan, pokušala sam pobjeći na drugi kontinent i eto sada sam konačno odustala i zadnjih par godina uživam u činjenici baš da je na taj dan tako mi je suđeno! Slavim što bi moj muž rekao 'na cesti sa stotinama ljudi' i što bi moj sin Dino nadodao, ali tebe to drajva, hrani te, voliš biti okružena ljudima', napisala je.

Treći niz fotografija snimila je u restoranu, a pohvalila se i rođendanskom čestitkom od bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

‘Draga Snješka! Eto ja ni poštenu čestitku nemam, ali je od srca! Sretan rođendan i hvala na prijateljstvu! Kolinda’, napisala joj je.

‘P.S. U paketu je teglica mog dijetalnog pekmeza marelice-amaretto i malo brusnice-kruška-spices. To ja sama radim, a brusnice sam teglila iz Amerike’, dodala je.

Podsjetimo, bivša predsjednica nedavno je boravila u Katru povodom Svjetskog nogometnog prvenstva na kojem je bodrila Vatrene, a pri povratku u Hrvatsku, na zagrebačkoj špici su je snimile naše kamere.

Kolinda je prošetala u nepoznatom, muškom društvu, a pažnju je ukrala njena neuobičajena kombinacija crnih čizmi na vezanje i vojničkih hlača.