Hrvatski animirani film 'Cvrčak i mravica' premijerno je prikazan u utorak, 3. siječnja 2023. u kinu Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, a na redovnom programu će biti od četvrtka, 5. siječnja. 'Cvrčak i mravica' premijerno je prikazan pred mnogobrojnom ekipom koja je ovaj film stvarala više od 10 godina, najmlađom publikom te uzvanicima iz javnog života.

Riječ je o prvom hrvatskom cjelovečernjem animiranom filmu stvaranom 3D tehnologijom, vizualno raskošnom i glazbeno bogatom originalnim pjesmama koje potpisuje Coco Mosquito.

Na premijeri je bio i frontmen Leta 3, Damir Martinović Mrle sa suprugom Ivankom Mazurkijević i kćeri Evom. Inače, obitelj je poznata po autentičnim i unikatnim modnim kombinacijama, ali ovoga pute mnoge su iznenadili drugačijim odabirom.

Mrle i Ivanka Mazurkijević s kćeri na premijeri filma
Nina Đurđević 

Njihovu kći smo 2020. godine upoznali u spotu za pjesmu 'Seagull', u kojem je Eva imala glavnu ulogu.

Jednom prilikom je Ivanka progovorila o njihovom odnosu. 'Sve nesuglasice između mene i Mrleta nastaju kao posljedica svakodnevnog života. Ne treba zaboraviti da smo se mi našli u zreloj fazi života. Ja sam bila stara cura, a on stari momak, što je strava kad su u pitanju kućanske obaveze. Svatko je imao svoj ritual i trebalo nam je neko vrijeme da se uskladimo. Radni dan Mrle provodi za kompjutorom, a ja s bilježnicom i mikrofonom. Najčešće smo razapeti između dvije lokacije. Jedna je njegova Rijeka, a druga moje Turopolje', rekla je tad za 24sata.