Domaća glumica Marijana Mikulić na svom Instagramu često dijeli situacije iz privatnog života, a ovoga se puta osvrnula na nekoliko prethodnih dana i sve što se u njima događalo.

'Gospe, hvala ti. Došli na pet dana u Hercegovinu. Auto treba popravak, ja padnem četiri dana, pretpostavljamo gripa, nisam mogla o sebi. A imala sam veliku želju Jakija odvesti na Brdo ukazanja. Nakon četiri dana nekako sam došla k sebi. Ulete dobri ljudi, riješe auto. Ne moramo juriti za Zagreb. Danas obiteljski na Brdo ukazanja. Jaki se sam popeo uz tatinu ruku pomoći. Dečki se nisu svađali. Još na poklon ovako lijep dan. Samo mogu ponoviti: Gospe, hvala ti', napisala je Marijana uz fotografije s obitelji.

A upravo ispod tih fotografija, jedna joj je pratiteljica napisala da bi mogla obojati sijede na kosi na što joj je glumica odlučila uzvratiti: 'Znaš što ću ti reći, sretna sam da sam na nogama i boli me briga za sijede'.

Marijana Mikulić objavila obiteljske fotografije s Brda ukazanja
Instagram 

Inače, prije nekoliko je dana na Instagramu Marijana objavila selfie ispod kojega se osvrnula na ono što bi htjela ostvariti u 2023. godini.

'Završiti konačno nešto o čemu razmišljam već dvije godine, da preselimo u kuću, realizirati jedan slatki projekt na kojem radim... Ali jedna je želja iznad svih i svi ju već znate. A vama svima želim zdravlja iznad svega, mira, ljubavi, a ostalo će onda sve već doći! Živili', napisala je tada. 

Prije toga je podijelila nekoliko fotografija na kojima njezin sin Jakov pozira na snijegu u Švedskoj, a na jednoj fotki je i ona s njim.

‘Jučer šaljem prijateljici fotku, a ona će, između ostalog 'pa on gleda ful u kameru, on se smije'. Puno smo mi bitki dobili, ali još puno puno toga nas tek čeka! Želim nam ljube moja da srušimo sve barijere, da pomičemo granice, ma svjetove da pomaknemo! Izgubila sam snage i živaca za dva života, ali kada god sam mislila da ne mogu dalje ustala sam kao Feniks! I opet ću i opet!! Ti si naš svemirac koji je došao pokazati nam da možemo puno više nego mislimo’, napisala je u opis objave.

Inače, Marijana je prije nekoliko mjeseci za Story.hr progovorila o poteškoćama u razvoju s kojima se suočava njezin najmlađi sinčić Jakov.

Marijana Mikulić sa sinom Jakovom u Švedskoj
Instagram 

'Jaki je bio dijete rođeno u terminu, iz uredne trudnoće, sve je teklo manje-više normalno do nekih 18 mjeseci - kada sam primijetila da se počeo zatvarati. Znao je već stvari tipa 'taši tanana', oponašanje glasanja nekih životinja i slično. Sve je samo stalo, a on je prestao uspostavljati kontakt očima, osim povremeno sa mnom. Tražila sam pedijatra uputnicu prvo za Suvag jer sama nisam znala otkud bih krenula, a pedijatar nije baš bio široke ruke sa savjetima. Pa sam kopala sama. Dok smo došli na red za preglede, zatim mjeseci čekanja za terapiju zbog ogromnih listi - išli smo privatno. Jakijeva dijagnoza od početka je nespecificirani poremećaj u razvoju govora i razumijevanja, a za procjenu tzv. ADOS testom za spektar je bilo rano. Rekli su nam tek između treće i pete godine. Pa je sada na listi čekanja za tu procjenu na ERF', objasnila nam je glumica.

Marijana i suprug Josip imaju još dva sina koja su starija od Jakova.