Jelena Karleuša u srpnju je šokirala objavom da se razvodi od supruga Duška Tošića. Nakon toga se na tu temu nije oglašavala, a sad je prekinula šutnju. Naime, gostovala je u emisiji 'Prvi red' na K1 televiziji te otvoreno pričala o godini iza nje.

'Duško me bio naživcirao pa sam ga morala kazniti jednom objavom, ali nismo se razveli. Živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, dosta se tu toga, kako da se izrazim a da me njegov odvjetnik ne nazove...? Reći u jednu veliku istinu - Duškov život nema smisla bez mene, to je jedna velika istina i on ne postoji bez mene. Mi smo i dalje u braku, nismo se papirološki razveli. Odnosi su narušeni, živimo zajedno u četiri zida.

Čekam da Duško shvati da sam ja boginja svemira i njegova jedina prava ljubav i da na koljenima ne znam što izgovori. Ne mirim se s bilo kakvom vrstom neuspjeha i poraza, kako poslovnog tako i privatnog. Ja sam dijete razvedenih roditelja, alergična sam na propast institucije obitelji, ne braka, obitelji. Smatram da propast obitelji se zasniva na eroziji muškosti u domaćem društvu', objasnila je Jelena.

Nakon Jeleninih izjava oglasio se i odvjetnik Duška Tošića za Kurir. 'Zbog posljednjih izjava Jelene Karleuše o Dušku Tošiću prethodnih dana, a po nalogu i u ime mog klijenta Duška Tošića, primoran sam se javno oglasiti! Duško Tošić je netko tko se kroz cijelu svoju karijeru, kao cijenjeni sportaš i bivši reprezentativac, izbjegava javno eksponirati, posebice kada su u pitanju bračne i obiteljske stvari. Ponavljamo da pregovori o zajedničkom razvodu Duška Tošića i Jelene Karleuše još uvijek traju, te da je jedan od dogovora s Jeleninim odvjetnicima bio upravo da se niti jedna strana ne oglašava o bračnim i obiteljskim stvarima, dok traju pregovori o zajedničkom razvodu.

Duško Tošić poštuje taj dogovor, dok Jelena svojim posljednjim izjavama u javnosti krši postignuti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rješenja situacije. Apeliramo na Jelenu Karleušu da se, zbog mirnog rješenja, ubuduće suzdrži od javnih isticanja o Dušku Tošiću, razvodu i obiteljskim stvarima te ističemo da ćemo se svaki put kada to učini javno oglasiti', rekao je odvjetnik.

Jelena Karleuša (43) i Duško Tošić (37) svoju romansu su započeli u kolovozu 2006. godine. Duško je tada bio mladi srpski reprezentativac i nogometaš francuskog Sochauxa.

Više fotografija Jelene i Duška pogledajte u galeriji.

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić