Glumački svijet potresla je vijest da je preminuo holivudski glumac Adam Rich. Imao je 54 godine. Pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu, a uzrok smrti još nije poznat, pišu strani mediji. No iz policije tvrde da ‘nije preminuo pod sumnjivim okolnostima’.

Adam Rich preminuo je u 55. godini života
Profimedia 

Rich se godinama borio s porocima, a 1989. zamalo je umro zbog prekomjerne upotrebe narkotika. Popularnost je stekao ulogom u seriji ‘Eight Is Enough’, gdje je igrao ulogu najmlađeg sina obitelji Bradford. Serija je obilježila period kasnih osamdesetih, a braća su bila poznata po paž frizurama koje su tada bile popularne.

Adam Rich preminuo je u 55. godini života
Profimedia 

Pojavio se u još nekoliko TV emisija i raznih filmova tijekom kasnih 70-ih i 80-ih, uključujući ‘Fantasy Island’, ‘CHiPs’, ‘Small Wonder’ i ‘Dungeons & Dragons’. Njegovo posljednje televizijsko pojavljivanje bila je epizoda u ‘Baywatchu’ 1993. godine, a onda je napravio desetogodišnju stanku.


Zatim je 2003. glumio samog sebe u komediji Davida Spadea, a iste godine je glumio Krokodila Dundeeja u seriji ‘Reel Comedy’. Od njega se na Twitteru oprostio njegov menadžer koji je, među ostalim, napisao: ‘Da ste poznavali Adama, jednostavno biste ga voljeli'.