Gledatelji su upoznali Nur Fettahoglu (42) u seriji 'Sulejman Veličanstveni' u kojoj je tumačila sultaniju Mahidevran, a sada se opet s kolegom Halitom Ergencom pojavljuje u novoj seriji 'Očev izbor'.

Postala je jedna od najpopularnijih i najplaćenijih turskih glumica, no u privatnom životu nije imala sreće. Rođena je 12. studenog 1980. u Duisburgu u Njemačkoj kao najstarija od petero djece turskih doseljenika koji su porijeklom s Kosova. Diplomirala je modni dizajn, a zatim radila na televiziji i čitala financijske vijesti.

Proslavila se u seriji 'Sulejman Veličanstveni', no istodobno je zbog snimanja i raznih poslovnih obveza propao je njezin brak s brokerom Muratom Aysanom.

'S Muratom sam ostala u korektnim odnosima, od njega sam tražila samo da mi dopusti da zadržim njegovo prezime', rekla je glumica nakon razvoda 2011. godine.

Nur Fettahoglu razvela se tri puta
Instagram 

Ipak, ubrzo se predomislila i vratila svoje djevojačko prezime. Dvije godine nakon razvoda je opet izgovorila 'sudbonosno da'. Udala se za 13 godina starijeg poduzetnika Leventa Veziroglua (56). Njihov brak je potrajao 14 mjeseci.

No onda su se dva mjeseca nakon vjenčanja odlučili pomiriti i ponovno su se vjenčali. Razlog je bila glumičina trudnoća koja ih je potaknula da si daju novu šansu. Naime, godinama se borila s neplodnošću jer se htjela ostvariti u majčinskoj ulozi i taman se to dogodilo kada se razvela. Nur je 2016. rodila kćer Elisu.

Nažalost, njezin drugi brak s poduzetnikom je potrajao pet godina. Razveli su se u svega 10 minuta, odnosno trebalo im je jedno ročište na istanbulskom obiteljskom sudu da bi se sve dogovorili.

Nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima i mogu biti primjer drugim bivšim parovima. Naime, turski mediji su pisali da Nur i Levent idu na zajednička ljetovanja s njihovom kćeri.

Nur Fettahoglu i Halit Ergenc su se proslavili u seriji Sulejman Veličanstveni
Profimedia 

Bivšim supružnicima je najvažnija dobrobit njihove mezimice i to su pokazali svojim zrelim ponašanjem.