Televizijska urednica i uspješna poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović prije nekoliko se dana na svom Instagramu pohvalila kako s obitelji kreće na egzotično putovanje.

Kao i brojni poznati Hrvati, niske je temperature zamijenila visokima, a za bijeg od kišne Hrvatske odabrala je sunčani Zanzibar.

Nevena Rendeli Vejzović na Zanzibaru
Instagram 

Od tamo je podijelila već nekoliko fotografija sa svoje tri kćerkice, petogodišnjim blizankama Leom i Mare i četverogodišnjom Vitom, njihovim bakama i suprugom Makom. 'Kako je ovo bila dobra odluka otisnuti se u Afriku usred hladnog vala u Europi', napisala je uz jednu od objava gdje je pokazala pravi raj na zemlji gdje uživaju.

Sada je objavila novi album fotografija gdje je pokazala nove prizore s izleta u džungli.

Nevena Rendeli Vejzović s obitelji na Zanzibaru
Instagram 

'Ova priča bi se mogla zvati 'kako provesti dan u džungli s troje djece i dvije bake i preživjeti'. Ako ćemo iskreno, Mak i ja smo završili s trovanjem i temperaturom i skoro bez fotoaparata. Djeca su zato oduševljena spice turom i majmunčićem koji nas je skoro pokrao. Njima samo smeta pijesak u Africi', napisala je Nevena uz obiteljske fotografije

Nevena Rendeli Vejzović na Zanzibaru
Instagram 

Ranije je otkrila i da su njene kćerkice imale posebnu želju da dobiju tradicionalne pletenice što im je i priuštila, a iako su malene djevojčice brzo izgubile strpljenje za mirno sjedenje, Nevena je otkrila da su na kraju bile oduševljene svojim novim frizurama.