Zlatno doba domaće javne scene datira u vrijeme 2000-ih godina kada je i sama estrada puno drugačije živjela i disala.

Često se volimo prisjetiti kako je to nekada izgledalo, a sada su u javnosti isplivale fotografije iz 2006. godine s izbora finalista za dodjelu nagrade Večernjakov ekran.

Prisutni su, naravno, bili brojni poznati, a među njima i dvije i dalje znane dame - Mirna Maras Batinić i Renata Sopek.

Mirna Maras Batinić i Renata Sopek zajedno na događaju 2006. godine
Zeljko Lukunic/PIXSELL 

Mirna u smeđoj pletenoj haljini te Renata u trapericama i kariranoj jaknici s krznom pokazale su i više nego prepoznatljivu modu tog vremena, a moramo priznati da se dame na fotografijama do danas i nisu mnogo promijenile.

43-godišnja Mirna Maras Batinić danas je u braku sa suprugom Željkom, a zajedno su dobili kćerkicu Meri koja ima pet godina. Iz prvog braka s glumcem Marijem Valentićem ima 12-godišnjeg sina Niku.

Danas PR stručnjakinja nekada televizijska voditeljica Renata Sopek u dugogodišnjoj je vezi sa Sergejom Bijelićem, a u nedavnom intervjuu za Story osvrnula se na njihov odnos koji je, kako je i sama rekla, po starom i stabilan, a dotakla se i nekih planova za budućnost. 

'Došli smo i u neke godine, naravno da se čovjek osjeća mladim, ali treba napraviti neke korake tako da, bit će, normalno da će biti. Bilo bi čudno da ne bude nakon 15 godina veze. Nama se tu zapravo po tom pitanju ništa ne mijenja, mi smo toliko dugo zajedno da neke stvari da se i dogode to je možda neki papir, nama je sve isto. Možda iz tog razloga ne pridajemo nekim stvarima pažnju, ali recimo dijete, svakako - to dapače', otkrila je.