Milla Jovovich (47) stvorila je zavidnu manekensku i glumačku karijeru, a mnogi se slažu da ima sebi dostojnu nasljednicu.

Naime, njezina najstarija kći, 15-godišnja Ever izgleda identično poput nje. Kad god Milla objavi fotografiju s njom, njezini pratitelji komentiraju da su poput klonova.

Koliko si međusobno nalikuju, moglo se dosad najviše primijetiti na fotografiji na kojoj je Ever rekreirala maminu ulogu Leeloo iz filma 'Peti element' koju je Milla odigrala kao 22-godišnjakinja.

Ranije su pozirale i sa istim frizurama nakon što su zajedno posjetile frizera, a obje su fotografije objavile na svojim Instagram profilima.

Milla je poznata i po ulozi u filmu 'Resident Evil' koji je režirao njen suprug Paul Anderson, a s kojim, osim Ever, ima i sedmogodišnju Dashiel i dvogodišnju Osian.

Osim što je naslijedila majčine gene, najstarija kći Ever slijedi i majčine korake kad je riječ o glumi. Nedavno je glumila mladu Natashu Romanoff u filmu 'Crna udovica', a uskoro ćemo je gledati i u filmu 'Petar Pan i Wendy' koji bi trebao izaći u proljeće. Ever tumači jednu od glavnih uloga, Wendy.

A kad je opisivala iskustvo rada na setu rekla je kako ju je oduševila Scarlett Johanson.

'Rekla mi je da sam je rasplakala u jednoj od mojih scena i to je bilo jedno od najčudesnijih stvari ikad jer je ona toliko poštovana glumica', ispričala je Ever.

Svjesna da je gluma razlikuje od vršnjaka i da to znači drukčije djetinjstvo, istaknula je da je to nešto što zaista želi raditi. Također je izjavila i da su joj roditelji dali savjete i upute o tome što bi trebala pokušati i napraviti drukčije. Objasnili su joj da uvijek treba raditi više i širiti svoje interese, kako je otkrila mlada glumica, ali biti s obje noge čvrsto na zemlji i poštovati kolege.

Milla Jovovich i kći Ever jako nalikuju jedna drugoj
Profimedia 

Supružnici su kćerima odlučili dati muška imena pa je tako Ever škotsko ime koje označava osobu snažnu poput vepra. Gabo je nastalo uzimanjem početnih slova imena Milline bake i djeda - Galine i Bogdana.

Svestrana Ever govori tri strana jezika, engleski, francuski i ruski, trenira karate i obožava filmove o Harryju Potteru.