Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJPOŽELJNIJI FRAJER 2021. SE 'OSUŠIO': Dugo je skrivao neobičnu djevojku koja je iskoristila njegovu slavu

Autor Ena Domić Čaldarević

Damiano David i Giorgia Soleri uživaju u Rimu.

 Damiano David i Giorgia Soleri u Rimu Izvor: Profimedia

Pjevač grupe Maneskin, koja je svjetsku popularnost stekla pobjedom na Eurosongu, posljednjih dana uživa u Rimu s djevojkom.

Riječ je, naravno, o Damianu Davidu, koji je svojedobno zaludio žene diljem svijeta, no njegovo srce već godinama pripada influencerici Giorgiji Soleri s kojom je viđen u luksuznom šopingu u talijanskoj prijestolnici.

 Damiano David i Giorgia Soleri u šopingu Izvor: Profimedia

Par je viđen kako se zaljubljeno gleda i ljubi, a pogledali su što u ponudi ima slavni Cartier.

Damiano je u početku skrivao svoju djevojku, odnosno u vrijeme Eurosonga, jer je oko njega stvorena dotad neviđena histerija pripadnica ljepšeg spola, pa je bilo i više no očito da mu je PR tim savjetovao da se pravi slobodan.

U jednom trenutku, mediji su ga čak spajali sa srpskom pjevačicom Sanjom Vučić, bivšom članicom grupe Hurricane koja je te godine također nastupala na Eurosongu, sve zbog fotografije koju je objavila s njim.

No, Damiana je kod kuće u Italiji čekala upravo crnokosa i tetovirana Giorgia koja je također ugrabila svoj dio medijskog kolača preko dečka.

 Damiano David u Rimu Izvor: Profimedia

Mnogi su komentirali kako je jedva čekala da je Damiano javno prizna da joj karijera uzleti, a pjevač u posljednje vrijeme sve češće objavljuje zajedničke fotografije na Instagramu. Prošle godine su potaknuli glasine i da su se vjenčali, no one nikad nisu službeno potvrđene.

Kako god bilo, čini se kako par uživa u ljubavi, te je samo sve zaljubljeniji. Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image