Svakom se dogodi da slučajno krivo napiše ili otpjeva stih neke pjesme, a to se dogodilo i Danijeli Dvornik. Na Instagramu se potom osvrnula na torturu koju je doživjela od strane svojih pratitelja zbog nenamjerne pogreške.

'Kako vam se da ispravljati krivo napisanu riječ cijeli je*eni dan? Nisam je namjerno ispravila jer bih morala skidati cijeli story, a to sam radila bez naočala u brzini! Inače, znam cijeli tekst 'Galeba'. 150 poruka, ispravka? Je li vam sada malo lakše? Nikada nisam ljudima nešto ispravljala ako sam razumjela tekst jer se to ljudima događa', poručila je s potpunim pravom.

Danijelu Dvornik naljutili pratitelji na Instagramu
Instagram 

Također, danas se Danijela osvrnula na svoj život koji živi punim plućima. 'Danas je dan 'ništa ne radim' jer sam se jučer izmorila i tijelo mi je, sinoć dok sam kljucala u trosjedu, reklo 'otkazuj sve obaveze za sutra, satrala si me'. Rečeno, učinjeno. Ali isto sam se prošetala i popila kavu. Sljedeći tjedan opet imam planinarsku akciju.

Imam sreće da ovdje imam prijateljicu koja je uvijek za akciju, jedna od onih koja mi pošalje poruku u 7 sati navečer - 'hoćemo opalit šetnjicu s pasima?' (a šetnjica je bar 6 kilometara po svim vremenskim uvjetima). Jako sam svjesna da zapravo živim život svaki dan i kako je taj moj mali život zapravo velik i ispunjen stvarima i ljudima koje me vesele', napisala je prekrasna Danijela.

Podsjetimo, Danijela Dvornik posljednjih mjeseci oduševljavala svojim izgledom, a ne skriva da je promijenila svoj život iz temelja. Iz Zagreba se odselila na otok Brač gdje si je s ljubavlju i pažnjom uredila kućicu iz snova često o tome pišući na društvenim mrežama, a ne skriva koliko joj život na otoku godi i koliko uživa u svojoj svakodnevici.

Počela je redovno trenirati, a s time njeguje i posebnu prehranu. Tako je nedavno sa svojim pratiteljima podijelila detaljan recept za jedan njezin ručak.

Danijela Dvornik podijelila detaljan recept njezinog ručka
Instagram 

'Važan mi je ručak, ali i njegovo serviranje. Važno mi je i da bude zdravo i dijetalno. Najvažnije ponekad je da bude brzo i spravljeno', napisala je Danijela pa otkrila redom što je sve pripremala.

Juha od špinata:

  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1/2 crvenog luka
  • 2 režnja češnjaka
  • 1/2 žlice tapioke ili gustina
  • 2dcl pilećeg temeljca
  • 2 šake špinata
  • sol i papar

Luk i češnjak zažutite na maslinovom ulju, dodajte gustin i pileći temeljac i na kraju špinat. Kuhati pet minuta i onda u blender.

Danijela Dvornik podijelila detaljan recept njezinog ručka
Instagram 

Piletina iz pećnice s toskanskim umakom:

  • 200 dkg pilećeg filea (1 porcija)

Oprati ga, posoliti i popapriti.

Umak:

  • 2 ražnja češnjaka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 20 dkg ribanog parmezana
  • 5-6 sušenih rajčica
  • 150 g grčkog jogurta
  • 2dcl pilećeg temeljca
  • 1 žličica gustina (po potrebi)

Na maslinovom ulju zažutite češnjak, dodajte temeljac i kuhajte nekoliko minuta. Dodajte jogurt i parmezan pa kuhajte. Zatim dodajte sjeckane suhe rajčice i gustin. U malo posudu za pečenje stavite piletinu i dodajte umak preko i stavite na 190 stupnjeva u pećnicu na 30 minuta. Nema kruha. I ne koristite vrhnje. Prilog je salata.

Inače, Danijela je nedavno progovorila za Story.hr kada je otkrila i kako je započela njezina transformacija.

'Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vježbaš onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono 'baš me briga' i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam se svakim atomom boriti da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički. To mi je bilo od esencijalne važnosti. Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, aktivno planinarila. To mi je u krvi. I eto, vježbam već 12 godina, zadnjih nekoliko,vrlo intenzivno. Pazim što i kada jedem i pazim na količine. Od vježbanja i dijete 3 mjeseca prije ljeta, nema ništa. Sve se vrati', rekla je tada.