Glumica Marijana Mikulić već duže vrijeme piše o problemima s kojima se suočava njena obitelj budući da njen najmlađi sinčić Jakov ima poteškoće u razvoju. S pratiteljima je dijelila brige, ali i lijepe vijesti koje su, čini se, u posljednje vrijeme krenule pristizati jedna za drugom.

Marijana Mikulić pokazala kako provodi nedjeljno jutro
Robert Gašpert 

U nedjelju je prikazala kako izgleda njezino jutro sa sinom kojeg od milja naziva 'Jaki'.

'A što vi radite u nedjelju jutro.

Pokušala sam neke stvari napraviti, a sama s njim doma. Samo minutu sam ga izgubila iz vida, a on je rolu papira namočio i lagano pokidao i u odvod umivaonika. Pa kad mi kažu kako ne stignem ovo ili ono. Eto tako.

Pustila sam sve. Vani dere bura. Pa rolamo po montesoriju.

Marijana Mikulić sa sinom Jakovom u Švedskoj
Instagram 

Ove pufnice sam kupila za 5 kuna. Na papiru nacrtala krugove u bojama. I eto vježbe za svašta nešto, a i zabave bez ekrana.

A moji živci, mašta o nedjeljnim jutrima uz kavu na miru, knjigu, ili šta god već ljudi rade nedjeljom ujutro. Koga briga, poravnala sam. Ovo je moja knjiga, moja kava, moje sunce, i blagoslov najveći od svih', napisala je.

Snimku pogledajte ovdje.

Marijana Mikulić i Josip Mikulić zajedno su dobili troje djece
Instagram 

Još je ranije istaknula da je puno truda i rada trebalo da bi došlo do pozitivnih pomaka, a o svemu je podrobnije govorila u intervjuu za Story.hr.

‘Nije to ništa došlo preko noći i samo od sebe. Godina i pol sustavnog rada s najdivnijom logopedinjom tetom Sanjom, učenje samoregulaciji, sjedenju za stolom, odrađivanju zadataka. Pa sati i sati floortimea, senzorike, radne terapije, čitanja i čitanja slikovnica prije spavanja, valjanja plastelina, rada doma. A onda je došao PECS, rekla bih u najboljem trenutku za Jakija. Za nekoga se možda čini malo, za nas je ovo cijeli svemir. Svaki rad i trud se kad tad isplati, sjedne na svoje i spusti se kao kiša blagoslova’, rekla je Marijana u jednoj od ranijih objava.