Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POBIJEDILA JE ZLOĆUDNU BOLEST, A TUMOR NA MOZGU ODBIJA OPERIRATI: Sama odgaja sinove i jedno joj je želja

Sheryl Crow pojavila se na dodjeli Grammy nagrada i izgledala je bolje nego ikad unatoč narušenom zdravstvenom stanju.

 Sheryl Crow Izvor: Profimedia

Sheryl Crow, slavna pjevačica i dobitnica devet Grammyja (a nominirana je čak 32 puta) s Bonnie Raitt i Mickom Fleetwoodom izvela je pjesmu 'Songbird' u čast nedavno preminule glazbenice Christine McVie.

 Sheryl Crow nastupila je na dodjeli Grammy nagrada 2023. Izvor: Profimedia

Sheryl, koja će za nekoliko dana proslaviti 61. rođendan, izgledala je prekrasno na crvenom tepihu gdje se pojavila u elegantnoj korzet haljini, jednostavnoj haljini bez rukava s prorezom iznad koljena.

 Sheryl Crow na crvenom tepihu izgledala je bolje no ikad Izvor: Profimedia

Simpatična glazbena zvijezda, inače, često se nađe u središtu pozornosti jer živi s dobroćudnim tumorom na mozgu koji odbija operirati. Sheryl Crow dijagnosticiran je meningitis, što je potvrdila još 2012. godine.

Sheryl je jednom prilikom izjavila da sumnja kako je benigni tumor na mozgu možda uzrokovan pretjeranim korištenjem mobitela.

'Ne postoje liječnici koji bi to potvrdili', rekla je. 'Ali imam teoriju da je moguće da je to povezano s tim. Nekada sam provodila sate na starim arhaičnim mobitelima.'

 Sheryl Crow je pobijedila rak dojke Izvor: Story

Crow, koja kaže da se tumor nalazi u dijelu njezina mozga blizu mjesta gdje je često držala telefon, kaže da je počela sumnjati da nešto nije u redu kada je na pozornici počela zaboravljati tekstove.

'Bila sam zabrinuta da imam rani početak Alzheimerove bolesti', priznaje ona.

Mnogi oko nje umanjivali su simptome, govoreći da je normalno da se zaposlena mama dva mala sina tako osjeća.

Na kraju, Crow kaže da nekancerogeni tumor nije 'ništa o čemu se moram brinuti', ali je nakon što je preživjela rak dojke saznanje da ima tumor 'definitivno bio trenutak otrežnjenja'.

'Preživljeni rak dojke redefinirao je tko sam i kakva sam, iako nisam sigurna bih li to preporučila. Do tada sam cijeli život bila njegovatelj svih oko sebe. Od tada sam sebe počela stavljati na prvo mjesto. Čula sam glasove u stražnjem dijelu glave koji su mi govorili da što god učinim nije dovoljno dobro. Sada sam ih konačno ušutkala', rekla je jednom prilikom.

'Za mene je majčinstvo ispred crvenih tepiha i dodjela nagrada. Postala sam majka kada sam bila starija i već sam postigla ono što sam želio u svom životu. Sada moja radost dolazi od odgajanja dvoje sjajnih ljudi', rekla je o majčinstvu i djeci.

 Sheryl Crow 2011. bila je u vezi s Doyleom Bramhallom Izvor: Profimedia

'Da sam znala tajnu sretne veze, ne bih se tri puta zaručila dok sam nekako ostala sama. Imala sam nevjerojatne veze, voljela sam i bila voljena, ali sam imala čudan život zbog posla koji me tjerao da putujem. Zadovoljna sam i sretna, ali bih li voljela da se netko pridruži našoj maloj obitelji? Naravno', otkrila je Sheryl svoje želje za The Guardian.

Inače, posljednji put kada su je paparazzi u javnosti uhvatili s muškarcem, bilo je to 2011. kada je bila u šopingu s tadašnjim dečkom Doyleom Bramhallom. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image