Sinoć je u Opatiji održan izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije 2023. na kojem je nastupilo ukupno 18 izvođača.

Postojao je stručni žiri u osam centara diljem Hrvatske plus Vukovar i Zagreb koji su davali izvođačima ocjene od 1 do 12, a zatim su se svemu pribrojali i glasovi publike. Let 3 su pobjednici Dore 2023. godine, prema glasovima žirija i publike, u Liverpoolu će Hrvatsku predstavljati s pjesmom 'Mama ŠČ!'.

Danas su komentari na društvenim mrežama prilično podijeljeni. Jedan od onih koji je javno objavio svoj komentar bio je i jedan od najpoznatijih domaćih novinara - Andrija Jarak.

'Cetinski prekucao igricu. Nakon dva sata distonavanja, kreveljenja i (u nekim slučajevima) pravljenja budala od sebe, izađe čovjek i održi školu pjevanja.

P.S. Naravno da će pobijediti oni 'najotkačeniji' koji se zadnjih deset, petnaest godina ne mogu sastati s pjesmom. Ali kao fora su pa eto', napisao je kratko i jasno dajući do znanja da pobjednikom nije zadovoljan.

Spomenuo je i nastup Cetinskog čija se pojava danas također mnogo komentira - od toga da je jedini znao kako se pjeva, do njegove nove frizure i loknica.

Ipak, Twitter je izgorio od komentara da je Dora zapravo bila Tonijev koncert. Neke od najboljih šala pogledajte u nastavku.