Nedjelja je za Maju Šuputrezervirana za obiteljsko druženje, a slobodno vrijeme pjevačica je s oitelji iskoristila na najbolji mogući način. Objavila je Instagram story na kojem je Bloom plesao u bijeloj košulji i kariranim hlačama dok je tata Nenad svirao gitaru. Mnogi muškarci bi mogli pozavidjeti malenom dječaku zbog besprijekornih modnih kombinacija koje oduševljavaju. Nažalost, umijeće Nenada Tatarinova u sviranju nismo mogli čuti jer je Maja preko storyja nalijepila pjesmu 'Baby shark', ali vjerujemo da su se odlično zabavili.

Nenad Tatarinov svira gitaru dok Bloom pleše
Instagram 
Nenad Tatarinov svira gitaru dok Bloom pleše
Instagram 

U subotu je Maja Šuput na svom Instagramu otkrila da je njezin mezimac, sin Bloom Tatarinov, napravio nešto što ni mnogi odrasli ne znaju i ne mogu - prvi put je jeo sa štapićima za jelo. Iako je otkrila da je s time vodio pravu 'borbu', mališan je kako-tako uspio u naumu.

Zatim je pak pjevačica pokazala kako Bloom upravlja avionom, naravno, onim lažnim u igraonici.

Bloom Tatarinov se igra u avionu
Instagram 

'Jako si uzbuđen kada si u avionu. Kuda letimo danas?', upitala je Maja Blooma koji je nasmiješeno baratao upravljačkim ručkicama. U jednom je trenutku Maja okrenula kameru i pokazala sjedala u avionu gdje je sjedio njezin suprug Nenad.

'Molim vas, isključite telefon tijekom leta', rekla mu je Maja.

Nenad Tatarinov s Majom i Bloomom u igraonici
Instagram 

Inače, Šuput je nedavno kostime koje je obitelj nosila za njezin koncert. 'Superman team. Ništa zabavnije nego kada roditelji postanu djeca. Danas je jedan od onih dana kada možeš biti što poželiš, a mi smo za Samoborski fašnik i više nego spremni. Vidimo se na trgu večeras, koncert je u 20 sati, a dolazim u pratnji svojih najslađih Supermana', napisala je Maja uz album fotografija na kojima su pozirali u kostimima Supermana.

Bloom i Nenad u kostimima Supermana, a Maja kao Wonder Woman apsolutno su oduševili njezine pratitelje, a još su jednom pokazali da su doista preslatka obitelj.

Nedavno su zajedno bili na Plitvičkim jezerima što je Bloomu ujedno bilo i prvo snježno iskustvo, a više fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Prvi snijeg Blooma Tatarinova