Hrvatski bend Let 3 odnio je pobjedu između 18 izvođača na Dori, hrvatskom izvoru za pjesmu Eurovizije 2023.

'Hvala svima zaista. Mi se jesmo trudili, ali nismo očekivali. Ajme, što nas sad čeka', rekao je Mrle nakon pobjede.

Oko njihove pobjede podijeljena su mišljenja u Hrvatskoj, ali i među obožavateljima Eurosonga diljem svijeta. I dok neki smatraju da su oni idealni za Eurosong koji će se u svibnju održati u Liverpoolu, postoje i oni negativni koji se pitaju 'što s Hrvatima nije u redu?'

Svoje su mišljenje izrazili i čitatelji Storyja koju su na našem Facebook profilu poveli raspravu, a već se na prvi pogled vidi da prevladavaju pozitivni komentari. Neki su čak bili toliko optimistični da Hrvatskoj prognoziraju i pobjedu na Eurosongu.

'Dečki su baš oriđiđi izgleda da su nekog pogodili u sridu,treba znat čitat između redova... Konkurencija smo na nivou', 'Napokon prava pjesma za Eurosong. U ove 3 minute su pokazali čitav apsurd vremena u kojem živimo! Nisam obožavatelj Let 3, al ovo je pun pogodak', 'Nisu bili moj izbor i inače nisam njihov slušatelj, ali kakve drugi šalju na Eurosong ovo je još dobro. Pjesma je zapravo ok, mislim da ljudima najviše smeta to što je to Let 3! Ali podržavam to što su svoji i toga se drže. Pa poželimo im sreću', 'Let 3 uvijek svoji, i drže se svoga. Treba malo shvatiti o čemu se pjeva.Svatko ima svoju publiku i sluša što želi. Napokon nešto drugačije, sretno im', 'Nakon dugo godina ulazimo među prvih 10’, ‘Možda napokon pobijedimo,ako ništa bit će muk u dvorani tri sekunde’, bili su samo neki od brojnih pozitivnih komentara.

Let 3 su pobjednici Dore 2023.
Goran Kovacic/PIXSELL 

Javili su se i oni kojima ova pjesma nije ni malo sjela, a neki su zaključili i da ćemo na Eurosongu ove godine biti- zadnji.

'Ovo je isto kao da bi netko doveo na pozornicu grupu razjarenih bikova da riču.Netko stoji iza ovog cirkusa Vrijeme će pokazati', 'Poslije Konstrakte ste mislili da nema čudnijeg nastupa, uvijek ima gorih', 'Jel vi to ozbiljno?? Užas! Al spram svega drugog preslušanog i jedini izbor, na žalost! Dno dna sve skup', 'Pa ćemo se čuditi što smo zadnji’, ‘Ne znam tko je luđi Let 3 ili oni koji su birali ...', 'Stvarno smo očajni kad ovakve budale pobjede', pisali su oni.

Kakve su vaše prognoze oko toga kako će Let 3 proći na Eurosongu? Recite nam u anketi.

Anketa

Kako će Let 3 proći na Eurosongu?