Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRUGE BI TO SAKRILE: Manekenka odjenula topić nekoliko tjedana nakon poroda, zovu je ženom bez kompleksa

Autor Ena Domić Čaldarević

Chrissy Teigen prošetala je s trećim djetetom Zapadnim Hollywoodom u neuobičajenom izdanju za ženu koja je tek rodila.

 Chrissy Teigen nema komplekse Izvor: Profimedia

U siječnju ove godine, obitelj Legend postala je bogatija za još jednog člana.

Manekenka Chrissy Teigen tada je rodila treće dijete. Kći Esti Maxine stigla je 13. siječnja, a otac je poznati glazbenik John Legend.

Bračni par sada je viđen u šetnji s mezimicom u Zapadnom Hollywoodu, a sve oči bile su uprte u Chrissy koja je bez problema pokazala trbuh, iako ga mnoge žene skrivaju nakon poroda.

 Chrissy Teigen i John Legend s trećim djetetom Izvor: Profimedia

37-godišnja bivša manekenka, a sada uspješna poduzetnica, oduvijek je poznata kao žena bez kompleksa, no neki su komentirali kako pretjeruje, sve u želji da dobije medijsku pažnju.

 Chrissy Teigen nakon poroda Izvor: Profimedia

Chrissy je kroz godine otvoreno govorila o dobivanju kilograma koji joj nimalo ne smetaju, no burno reagira svaki put kad joj se spomenu estetske korekcije kojima je promijenila lice, jer ih oštro negira. No potpuno je jasno da je nešto radila.

Također, mnogi su zagovarali da se Chrissy treba 'otkazati' nakon što se saznalo da je u prošlosti maltretirala neke poznate i manje poznate osobe, toliko da su neki plakali svaki dan, a drugi razmišljali o samoubojstvu. Upravo su joj zbog toga brojni sponzori i brendovi počeli otkazivati suradnje i ugovore. Na Twitteru su je proglasili 'najvećom licemjerkom' jer se borila protiv online zlostavljanja, a i sama je bila jedna od zlostavljačica. I iako joj poslovno carstvo nije propalo, Chrissy više nije niti približno popularna kao nekad.

'Ne prođe dan u kojem ne razmišljam i ne osjećam posljedice onoga što sam govorila u prošlosti. Duboko se sramim svega i ispričavam osobama koje sam povrijedila ni ne sluteći koliko', napisala je nakon svega Chrissy u isprici. 'Bila sam nezrela i nesigurna i mislila da ovakvim ponašanjem trebam zadiviti strance. Mislila sam da sam cool ako se tako šalim sa celebovima. Tražila sam samo pažnju. Nisam zla privatno, no to tada nisam shvaćala. Sad shvaćam', zaključila tada u podužem blogu.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image