Svjetske showbiz medije uzdrmala je vijest o prekidu jednog od najkontroverznijih poznatih parova, Megan Fox i Machine Gun Kellyja. Naime, iako je glumica još prije samo nekoliko dana bila jako uzbuđena jer je njen zaručnik bio nominiran za nagradu Grammy, svojim posljednjim potezima na društvenim mrežama dala je do znanja da među njima nešto nije u redu.

Megan Fox i Machine Gun Kelly su prekinuli
Profimedia 

Megan je izbrisala sve njihove zajedničke slike s Instagrama, a zatim objavila niz atraktivnih selfija za koje je pozirala ispred ogledala, a posebno upada u oči posljednja fotografija u nizu na kojoj je poslala znakovitu poruku. 'Mogu osjetiti sramotu, u tvom je dahu', napisala je na Instagramu citirajući stihove Beyoncéine pjesme 'Lemonade', za koju se vjeruje da je referenca na navodnu Jay-Z-jevu prevaru. Zatim je njezin Instagram profil nestao.

Megan Fox i Machine Gun Kelly prohodali su nakon njenog razvoda od Briana Austina Greena
Profimedia 

Podsjećamo, Megan i Machine Gun Kelly vezu su započeli 2020. godine, a zaručili su se u siječnju prošle godine u vrijeme kad se ona još nije službeno razvela od svog bivšeg supruga, glumca Briana Austina Greena s kojim je bila u braku 10 godina i s kojim ima tri sina: Noaha, Bodhija i Journeyja.

Megan Fox i Brian Austin Green bili su u braku 10 godina
Profimedia 

Da se slavni par razvodi saznalo se u svibnju 2020., a oboje su brzo našli nove ljubavi. Megan je već u ljeto iste godine obznanila vezu s Machine Gunom Kellyjem, a da je David pronašao ljubav s plesačicom Sharnom Burgess saznalo se u prosincu. Nakon toga, njihovi su životi krenuli u posve drugačijem smjeru.

Dok se Megan s Kellyjem često nalazila na naslovnicama tabloida, a njihovi napadni izrazi ljubavi, javna ljubakanja i bizarno ponašanje (poput priznanja da piju jedno drugome krv) izazvale su velike osude javnosti, Brian je sa svojom novom izabranicom počeo graditi obiteljsku idilu.

Brian Austin Green i Sharna Burgess su u vezi i imaju dijete
Profimedia 

Početkom 2022. godine saznalo se da par čeka dijete, a maleni Zane Walker rodio se 28. lipnja iste godine. Sharni je ovo bilo prvo dijete, a Brianu peto (osim trojice sinova koje ima s Megan, glumac ima i 20-godišnjeg sina Kassiusa kojeg je dobio s Vanessom Marcil).

Za razliku od Megan koja se na društvenim mrežama razmetala bizarnim objavama s novim zaručnikom, Green dijeli uglavnom obiteljske fotografije, a zbog simpatičnih fotografija, očite obiteljske sreće i skromnog ponašanja omiljen je među svojih nešto više od 700 tisuća obožavatelja.