Sienna Miller (41) pala je u drugi plan na modnoj reviji na koju je povela svoju preslatku nasljednicu.

Glumica se prošlog vikenda pojavila na Tjednu mode u New Yorku s 10 godišnjom kćeri Marlowe Ottoline Layng. Sjedile su u prvom redu na reviji brenda Proenza Schouler.

Sienna Miller s kćeri Marlowe
Profimedia 

Sienna je blistala u crnoj suknji i vesti koje je uskladila sa sandalama, plavom torbicom i sunčanim naočalama. Njezina kći Marlowe nosila je sivo odijelo, tenisice, crne sunčane naočale i plavobijelu torbicu. Glumica je s kćeri sjedila pokraj Anne Wintour, slavne urednice časopisa Vogue i organizatorice Met Gale koju nazivaju najmoćnijom ženom modnog svijeta.

Sienna Miller s kćeri Marlowe na Tjednu mode u New Yorku
Profimedia 

Inače, Sienna je dobila Marlow s bivšim dečkom, glumcem Tomom Sturridgeom (37) s kojim je prekinula 2015. nakon četiri godine veze. Jednom prilikom je Miller rekla da ima odličan odnos s Tomom.

'Definitivno je moj najbolje prijatelj u cijelom svijetu. Odlično je za našu kćer što ima dvoje roditelja koji vole jedno drugo i prijatelji su', istaknula je za Harper’s Bazaar UK. U dobrim je odnosima i s novom djevojkom bivšeg dečka, televizijskom voditeljicom Alexom Chung (39) s kojom je pozirala na reviji.

Sienna je u vezi s 15 godina mlađim dečkom Olijem Greenom s kojim se pojavila na Tjednu mode u Parizu. Prije njega je bila zaručena za Lucasa Zwirnera s kojim je prekinula samo devet mjeseci nakon što ju je zaprosio.

Sienna Miller i Tom Sturridge s kćeri
Profimedia 

Na njezin šarm je svojevremeno pao i miljenik žena, Jude Law. Prvo se pričalo da je Sienna razorila glumcu brak s dizajnericom Sadie Frost, s kojom ima troje djece.

Sienna i Jude su se već iduće godine zaručili, a potom je na red došao skandal koji je potpuno promijenio tijek njihovih uspješnih karijera. Naime, glumac ju je prevario s dadiljom, a potom je napravio dijete konobarici Samanthi Burke. Svi detalji nevjere su dospjeli medije, a to je zasjenilo sve što je Miller radila na profesionalnom planu.

'Bilo je stvarno teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživjeti. Baš sam otvarala predstavu u kazalištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i tjednima sam morala sama ustajati iz kreveta i suočavati se s prekidom koji je postao javan. A onda sam morala stati svake večeri ispred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko tjedana se uopće ne sjećam', rekla je glumica u jednom intervjuu.

Sienna Miller je 15 godina starija od Olija Greena
Profimedia 

Naime, Jude Law i Sienna Miller prekinuli su zaruke kada je dadilja javno ispričala da je imala aferu s njim 2005. godine.

Ipak, to nije zauvijek prekinulo njihovu vezu vezu, bar ne odmah. Tada su prekinuli, a ponovno su se zaručili 2010. godine, ali su se već sljedeće godine rastali. Kako su tada navodili svjetski mediji koji se bave životima poznatih, Sienna mu nije mogla oprostiti prevaru s dadiljom unatoč velikoj ljubavi koja ih je vezala.

I dok ju je cijeli Hollywood smatrao žrtvom i žalio je zbog svega što joj se dogodilo s 'najvećom ljubavi života', u javnost je dospjela informacija da ni ona nije bila nevinašce kakvim se predstavljala. Nevjernom dečku uzvratila je istom mjerom, ako ne i gore, jer ga je varala s njegovim najboljim prijateljem, glumcem Danielom Craigom.

Veza Judea Lawa i Sienne Miller se raspala zbog njegove afere s dadiljom
Profimedia 

Law je svojedobno i potvrdio ova nagađanja, te otkrio da se, kada je saznao za aferu, telefonski posvađao s Danielom. Rekao mu je i da prizna sve svojoj djevojci s kojom je tada bio zaručen. Jude i Daniel su godinama bili najbolji prijatelji i bliski suradnici prije nego što je afera potpuno prekinula njihov odnos.