Mnogi zaljubljeni parovi danas slave Valentinovo, a naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik i njen suprug Charles Pearce slave poseban datum: svoju četvrtu godišnjicu braka.

Ella je, naravno, suprugu čestitala i putem društvenih mreža uz jednu od fotografija s njihovog tajnog vjenčanja u Las Vegasu poslala mu je slatku poruku.

‘Prošli smo sve doslovno u ovih 10 godina! I uspone i padove i države i gradove, i pohvale i tračeve, i anđele i vračeve , al djeca su nam bila definitivno najbolje što smo proizveli! Cheers 4. godini! Kako smo se istrpjeli ovako ludi, samo nebo zna. Idemo dalje, spremni na sve’, napisala je Ella.

Charles se brzo javio s odgovorom.

‘Uvijek nastavi sanjati, nikad nemoj prestati vjerovati. Posvećenost i komunikacija’, napisao je u komentarima i tako možda nehotice otkrio tajnu njihova sretnog braka.

Podsjećamo, ljubavna priča Elle i Charlesa počela je, kako je ona jednom otkrila, 2014., godinu dana nakon što su se upoznali u jednom kafiću.

'Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći. Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje...', napisala je svojevremeno Ella na Instagramu.

Ljubav su okrunili pet godina kasnije, tajnim vjenčanjem u Las Vegasu, a Ella je dan kasnije iznenadila cijelu hrvatsku javnost objavivši fotografije s vjenčanja.

'Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas da se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te, sad si službena', napisala je tad.

Kako su se Ella i Charles mijenjali od početaka veze pa do danas, pogledajte u našoj galeriji:

Story arhiva, Story Ella Dvornik Pearce i Charles Pearce kroz godine