Čini se da bizarna veza Megan Fox (36) i Machine Gun Kellyja (32) nije došla kraju, a dokaz su njihove najnovije fotografije.

Naime, glumica i reper su snimljeni zajedno ovog utorka na Valentinovo u Machineovom automobilu dok su odlazili iz njegovog doma u četvrti Encino u Los Angelesu. Dok se Megan jedva nazirala na suvozačkom mjestu i gledala prema dolje, moglo se vidjeti da Kelly vozi, drži mobitel i priča na njega.

Megan Fox i Machine Gun Kelly snimljeni zajedno na Valentinovo
Profimedia 

Kako pišu američki mediji, par pokušava riješiti svoje probleme i viđeni su da odlaze iz ureda savjetnika za veze.

Inače, Megan je nakon što se proširila vijest o prekidu zaruka, zabrinula fanove podijelivši selfie na kojem vidimo da iza nje stoji poster koji predstavlja apel za pomoć žrtvama nasilja u obitelj. Mnogi su to protumačili kao glumičin poziv u pomoć i suptilnu poruku da je zlostavljana u vezi što ona još uvijek nije komentirala, ali je odmah potom obrisala svoj profil na Instagramu.

Navodno je reper prevario glumicu. Naime, nakon što je obrisala Machineove fotografije, Megan je objavila niz atraktivnih selfieja ispred ogledala iza kojih stoji stilist. Posljednji kadar u sekvenci prikazivao je znakovitu poruku, a iako ne znamo na što se odnosi, jasno je da stvari između nje i glazbenika nisu baš najbolje. Megan je zatim sve objasnila u opisu fotografija.

'Mogu osjetiti sramotu, u tvom je dahu', napisala je na Instagramu citirajući stihove Beyoncéine pjesme 'Lemonade', za koju se vjeruje da je referenca na navodnu Jay-Z-jevu prevaru.

Megan Fox i Machine Gun Kelly snimljeni zajedno na Valentinovo
Profimedia 

Par je započeo vezu početkom 2020., a zaručili su se u siječnju 2022. Od početka su privlačili puno pažnje svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan zbog repera ostavila glumca Briana Austina Greena (49), pojavila se u Machineovom spotu za pjesmu 'Bloody Valentine' u kojem se moglo vidjeti kako ga veže.

Bio je to tek početak bizarne veze u kojoj su navodno Fox i Kelly jedno drugome pili krv, glazbenik je nosio njezinu krv na jednoj premijeri, poklonio joj je zaručnički prsten s umetnutim šiljcima kako bi je boljelo ako ga proba skinuti te su šetali crvenim tepihom vezani jedno za drugo lancem koji je spajao njihove nokte.

Zaručnički prsten Megan Fox
Instagram 

Megan je nedavno svom zaručniku poručila da je 'ili ubije ili joj napravi dijete', a jednom prilikom je istaknula da je njihova veza 'vrlo intenzivna'. 'Naše duše su odabrale suočiti se sa stvarima o sebi koje nismo htjeli znati, koje smo pokušali odgurnuti... Sve to trebalo bi ići lagano, ali isto tako jedno s drugim idemo u pakao', rekla je glumica.

Mnogi su primijetili koliko Fox promijenila tijekom veze s reperom i posegnula za nizom estetskih zahvata. Zbog toga su je počeli nazivati 'plastičnom ljepoticom'. 

Podsjetimo, Megan nije imala lako djetinjstvo. Odrastala je u vrlo strogoj i religioznoj obitelji, a nije joj bilo dozvoljeno da ima dečka niti da kući dovodi prijatelje. Ovo drugo joj nije bilo teško poštovati jer uglavnom nije imala prijatelja. Ispričala je da je tijekom cijelog života stekla samo jednu prijateljicu, a u školi je uglavnom provodila vrijeme s dječacima ako bi uopće sjedila s nekim.

Često je bila žrtva vršnjačkog nasilja, provodila je odmore u školi sama, a više puta joj se dogodilo da joj priđu iz čista mira i prolijevaju po njoj kečap. Prema glumičinim riječima, uglavnom je smetala djevojčicama jer se bolje slagala s dječacima i nije bila simpatična većini vršnjaka.

'Svi su me mrzili, bila sam potpuno odbačena. Moji prijatelji su uglavnom bili mladići, a imam i vrlo agresivnu ličnost pa se djevojčicama ni zato nisam sviđala. Tijekom čitavog života, imala sam samo jednu dobru prijateljicu', rekla je u jednom intervjuu.

Megan je vrlo mlada počela ići na satove glume i plesa, a već s 13 godina je osvojila mnogo nagrada u modelingu. Prvu ulogu dobila je u romantičnoj komediji 'Holiday in the Sun' kada je imala 15 godina, a potom su uslijedile uloge u akcijskim filmovima 'Bad Boys II' i 'Transformers'.

Megan Fox u filmu Transformeri
Profimedia 

Više puta je pričala o tome kako je seksualizirana kao tinejdžerica u Hollywoodu, ali ne samo tamo. Na svakom koraku je promatrana kao seksualni objekt u danima kada još nije bila odrasla osoba. 'To je mikrokozmos cijelog mog života i moje kompletne interakcije s Hollywoodom. Sve je to vrlo mračno', istaknula je glumica.

Priznala je da se tada osjećala izgubljeno i da nije shvaćala kako da se osjeti vrijednom i pronađe svoju svrhu kada je okružena 'patrijarhalnim i mizoginim paklom'.

Kako je ispričala, s Michaelom Bayom, redateljem franšize 'Transformers', prvi put je surađivala kada se pojavila u filmu 'Bad Boys II', u trenutku kada je imala 15 godina. Prisjetila se da je ona u kadru u jednoj sceni u baru nosila bikini, visoke štikle i crveni kaubojski šešir. Budući da je bila maloljetna, napomenula je redatelju da ne bi smjela sjediti u baru s pićem u ruci.

'Rješenje tog problema bilo im je da plešem ispod vodopada', rekla je Megan u emisiji Jimmyja Kimmela što je dočekano gromoglasnim smijegom.

To nije prvi put da se glumica osjećala odbačeno i ismijano kada pokušava pričati o ozbiljnom problemu s kojim se susreću tinejdžerice i mlade žene. Kako je jednom objasnila, ona je bar desetljeće prije pojave #MeToo pokreta pričala o svom iskustvu, a nitko je nije shvaćao ozbiljno.

'Zapravo su me ismijavali zbog toga. Nikad se nisam osjećala uključeno u feminističku zajednicu. Što god da izazivam kod njih, to nije nešto što mi je lako prihvatiti. I zato mi se to vraća, odbijaju me zbog toga. Mislim da jednostavno nisam žrtva s kojom se može suosjećati', ispričala je Fox.

Više se puta požalila da ljudi ne shvaćaju njezinu ličnost, smisao za humor niti nju samu. 'Moja inteligencija se ne primjećuje. I zbog toga mi je žao', iskreno je rekla glumica.

Više puta je pričala i da joj se 'muškarci generalno gade', da je biseksualka, a požalila se i da je smatraju seks-simbolom, dok ona zapravo uopće nije tip žene koji ima aktivan seksualni život. Prije nego što se udala, imala je odnose samo s jednim dečkom, svojom ljubavlju iz tinejdžerskih dana, a isticala je i da ne može spavati s nekim koga ne voli.