Poznati DJ David Guetta puno je pozornosti svjetskih medija zaradio nakon što je započeo vezu s 24 godine mlađom djevojkom Jessicom Ledon.

Osim zbog njihove velike razlike u godinama i šuškanja da mu je uništila brak te da je zbog nje ostavio dugogodišnju suprugu Cathy Lobe (što on nikad nije priznao), veliki razlog medijskog interesa za Guettu bila je njegova drastična transformacija fizičkog izgleda.

David Guetta i Cathy Lobe rastali su se 2014.
Story 

Guetta se od supruge Cathy razveo 2014. godine i to nakon 22 godine braka. S Cathy je u braku bio od 1992. godine pa sve dok se nisu odlučili rastati 2014. godine i to sporazumno, a zajedno odgajaju 18-godišnjeg sina Elvisa i 14-godišnju kćer Angie. Vezu s Jessicom je započeo 2015., a poklonio joj je prsten obećanja 2017. godine kao simbol ljubavi i predanosti.

Kad je ušao u vezu s prelijepom i mlađahnom Jessicom, čini se da mu je to bio poticaj da okrene novi list u životu te se posvetio svom tijelu i podičio velikom promjenom nabolje. Glazbenik se ošišao, počeo vježbati i značajno dobio na mišićnoj masi. I sam je potvrdio da se na promjenu izgleda odlučio pod utjecajem Jessice koja se pridržava zdravog načina života, vježbanja i odmora na plaži.

David Guetta i Jessica Ledon su počeli vezu nakon što se on razveo
Profimedia 

'Probudim se, doručkujem, odem u teretanu, ručam i onda počinjem s poslom. Nakon nastupa odmah idem na spavanje i ne idem po partyjima. Ne pokušavam postati 'velik' već samo želim postati snažniji i imati definirane mišiće', rekao je Guetta za Ask Men 2017. godine.

Par se često moglo vidjeti kako se zabavljaju na plažama, a onda je u listopadu prošle godine mnoge iznenadila vijest da su njih dvoje prekinuli nakon sedam godina veze.

Strani su mediji tad pisali da su se slavni DJ i kubanska manekenka odlučili na na raskid zbog svojih pretrpanih rasporeda i brojnih putovanja koji im onemogućuju da usklade i viđaju.

'Guetta puno boravi na popularnom španjolskom otoku Ibizi dok je Ledon u Americi te zato više nisu kompatibilni', ispričao je izvor za The Sun.

David Guetta i Jessica Ledon su ponovo zajedno
Profimedia 

'Imaju toliko zajedničke povijesti da smo svi mi oko njih mislili da su stvoreni jedno za drugo, ali nije tako ispalo', dodao je. Istaknuo je da ipak postoji nada da bi David i Jessica mogli obnoviti svoju romansu jednog dana.

'Nisu u potpunosti prekinuli kontakt pa se neki od nas nadaju da će popraviti stvari', rekao je izvor.

David Guetta i Jessica Ledon snimljeni kako se ljube nakon prekida
Profimedia 

Čini se da su im se nadanja obistinila jer su Guetta i Jessica snimljeni za Valentinovo na plaži u Miamiju gdje su uživali u suncu i moru, a 'uhvaćeni' su i kako se nježno ljube ležeći na ležaljci.

Ovo je prvi put da je par zajedno snimljen još od travnja prošle godine kad su zajedno došli na dodjelu nagrada Grammy.