Hana Huljić (32) i Petar Grašo (46) proslavili su u nedjelju prvu godišnjicu braka kao i krštenje svoje kćeri Albe koja je krštena dva ranije, 17. veljače u Splitu.

Slavlje su organizirali u jednom restoranu na Sustipanu gdje su slavili i vjenčanje prošle godine, a među brojnim uzvanicima, naravno, bili su i Petrovi roditelji, Snježana i Zoran Grašo. To je rijetka prilika u kojoj smo ih mogli vidjeti jer izbjegavaju 'svjetla reflektora'.

Hana Huljić i Vjekoslava Huljić na proslavi krštenja Albe Grašo
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Dok se nasmiješena Snježana odlučila za crnu odjevnu kombinaciju, Zoran je nosio karirani sako, crnobijelu košulju sa uzorkom i traperice.

Inače, supružnike smo ranije viđali u rijetkim prilikama poput vjenčanja Hane i Petra te na sinovom koncertu.

Zanimljivo je da je pjevačev otac Zoran bio uspješan sportaš i s Jugoplastikom je 1971. došao do titule viceprvaka tadašnjeg Kupa europskih prvaka, a godinu kasnije istu su titulu osvojili u Kupu pobjednika kupova. On i suigrač Duje Krstulović bili su poznati po davanju nadimaka ostalim kolegama.

Roditelji Petra Graše, Zoran i Snježana Grašo rijetko se pojavljuju u javnosti
Ivo Čagalj/PIXSELL 

U prvoj polovici 80-ih ostvario je i uspješnu trenersku karijeru. Vodio je Jugoplastiku, a kasnije KK Borovo. Zoran je 90-ih prešao u ugostiteljske vode i postao vlasnik elitnog restorana u Splitu, no 2019. obitelj ga je odlučila prodati.

Bio je dobar prijatelj Olivera Dragojevića, koji je pomogao lansirati Petrovu glazbenu karijeru. Naime, sa samo 16 godina napisao je pjesmu 'Boginja' koju je legendarni pjevač izdao 1995. Dragojević ga je ubrzo nakon toga preporučio za klavijaturista grupe Magazin i tako je počelo njegovo dugogodišnje prijateljstvo s Tončijem Huljićem.

Zoran i Snježana Grašo rijetko se pojavljuju u javnosti
Jadran Babić 

Bivši košarkaš se kratko oglasio kada se saznalo da je Petar u vezi s Hanom. 'Samo ću reći da je to njihov život s kojim sam sretan i zadovoljan. Kad su oni sretni i zadovoljni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tokom', rekao je za 24sata.

Svojedobno se očekivalo da će i Grašo krenuti očevim stopama i odabrati košarku, no opredijelio se za glazbu. Zanimljivo je i što je Zoranova kći, odnosno Petrova mlađa sestra Buga u braku s košarkašem Leonom Radoševićem s kojim ima kćer Leni.

Najmanje se od svih članova obitelji zna o pjevačevoj majci Snježani koja je uvijek bila prvenstveno posvećena obitelji i u dugom i skladnom je braku sa Zoranom.