Jedna od najuspješnijih domaćih voditeljica, 54-godišnja Karmela Vukov-Colić, godinama je bilo zaštitno lice domaće televizije.

Ipak, u posljednje se vrijeme okrenula potpuno drugačijem biznisu. Naime, kao velika ljubiteljica putovanja spojila je ugodno s korisnim pa je u ožujku 2022. godine napravila potpuni zaokret u karijeri i postala direktorica Turističke zajednice Dugo Selo.

'Veliki mi je izazov i gušt to raditi. Tamo postoje stvarno dragi ljudi s kojima mislim da od Dugog Sela mogu napraviti jedno zgodno turističko mjesto, i to nam je cilj. To nije posao dovijeka, već mandatni posao koji traje četiri godine, a ja se nadam da će se tada pronaći neka druga osoba koja će to preuzeti', rekla je za Story.hr jednom prilikom Karmela.

Svejedno, na svom se Instagramu voli prisjetiti svojih mlađih dana i početaka karijere na televiziji. Tako se sada vratila u 1990. godinu kada je predstavljena hrvatska televizijska drama 'Igra i zbilja' i u kojoj su glavne uloge igrali Rade Šerbedžija i Ena Begović.

Karmela Vukov-Colić i Rade Šerbedžija u intervjuu 1990. godine
Instagram 

Tada je Karmela radila intervju upravo s Radom, a imala je samo 22 godine. Prekrasna voditeljica nosila je tada lepršavu haljinu i bisernu ogrlicu oko vrata, a oduvijek je bilo jasno da je stvorena za kamere.

Karmela Vukov-Colić u intervjuu 1990. godine
Instagram 

Nedavno se prisjetila još starije emisije koju je snimala prije 34 godine i kada je imala 20 godina,

'Od ove snimke prije 34 godine do danas, cijeli je jedan život. Skroz sam zadovoljna u što je ova djevojčica izrasla. Hvala Mateju na razglednici iz prošlosti', napisala je Karmela uz video na kojem je odjavila program.

Karmela Vukov-Colić objavila video star 34 godine
Instagram 

Inače, poznato je da Kamera obožava putovati, a posljednje je posjetila Meksiko. Prije toga, Novu je godinu dočekala na Tajlandu.

Više fotografija Karmele Vukov-Colić koja stari kao vino, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Karmela Vukov-Colić ljubiteljica je putovanja