Vrata svog novog stana pjevačica i dizajnerica interijera prvi je put otvorila za medije. Zavirili smo u svaki kutak doma koji su Indira i suprug Miroslav uredili s puno ljubavi. 'Suprug Miro za mene skida stare pločice i čupa parkete! Zvijezde su precijenjene' poručila je Indira i otkrila kako se nova nekretnina, koju su ona i suprug sami dizajnirali te opremili namještajem i detaljima vlastitog brenda, nalazi u samom centru Zagreba.

Uz izazove s kojima se pjevačica susrela tijekom uređenja stanja i usklađivanja nastupa, te ljubavi i povezanosti sa suprugom kao i o skorom ulasku u novo desetljeće, pročitajte u novom Storyu.

Story_07_22022023.png
Story 

Krešo Bengalka – 'Moja borba s depresijom'. Novi broj donosi i ekskluzivnu ispovijest hrvatskog repera o sučeljavanju s teškom dijagnozom – depresijom – koja mu je promijenila život. 'Mogu reći da je jako teško živjeti s dijagnozom kao što je depresija. Osim što uključuje vas, uključuje i druge ljude koji vas okružuju' poručio je jedan od najpoznatijih domaćih repera Krešo Kulašin, poznatiji kao Krešo Bengalka, i otkrio da mu terapija, uz kćer i životnu partnericu, uvelike olakšava svakodnevicu.

Story_07_22022023_m.png
Story 

Ivan Čuić – Ljubav bez granica. Kazališnom i televizijskom glumcu Ivanu Čuiću, koji osvaja pojavom i šarmom u novoj sezoni serije 'Kumovi', životna je rutina pravi primjer sreće. Svaki slobodan trenutak provodi s dugogodišnjom djevojkom Ivom Babić te uvijek pronađe vremena i za sebe... dok prakticira jogu. 'Nije Ljubljana daleko, blizu smo. To je sto kilometara. A otkako nema granice začas sam tamo. To mi stvarno nikad nije predstavljalo problem' kaže o vezi na daljinu s Ivom.

U novom broju čitajte i druge inspirativne priče...

Novi Story potražite na kioscima od 22. veljače!

undefined
Story