Prije tjedan dana mnoge je šokirala i iznenadila vijest da je zagrebački glumac Jasmin Telalović preminuo u 47. godini života.

Smrt omiljenog lica s televizijskih ekrana na Facebooku je potvrdila glumica Nina Violić uz njegovu crno-bijelu fotografiju. 'Kakvo tužno jutro', poručila je kratko Nina.


U srijedu 15. veljače na zagrebačkom groblju Mirogoj održan je njegov sprovod na kojem su se došli oprostiti njegova obitelj, prijatelji i kolege.

Među okupljenima, koji nisu mogli suspregnuti tugu su bili Zrinka Cvitešić, Marija Škaričić, Jadranka Đokić, Goran Bogdan, Linda Begonja, Dušan Bućan, Frano Mašković, Filip Nola i mnogi drugi koji nisu skrivali koliko ih je pogodila smrt kolege.

Zrinka Cvitešić na sprovodu Jasmina Telalovića
davorin višnjić/pixsell 

Puno poznatih lica okupilo se i na njegovoj komemoraciji koja je održana tjedan dana kasnije, ove srijede, u Zagrebačkom kazalištu mladih čijeg je ansambla Jasmin bio dugogodišnji član. Komemoracija je, inače održana na Jasminov rođendan 22. veljače.

Goran Navojec na komemoraciji za Jasmina Telalovića
Sanjin Strukić/PIXSELL 

Tijekom komemoracije su kolege u njegovu čast odigrali kazališnu predstavu, a tugu nisu skrivali. Među okupljenima bili su Goran Grgić, Nina Violić, Dora Fišter Toš, Marija Škaričić, a osobito se istaknuo glumac Goran Navojec kojeg je smrt kolege očito teško pogodila pa se na trenutak izdvojio i sjeo pognute glave.