Talijanski biznismen i milijunaš Gianluca Vacchi (55) u javnosti je najpoznatiji po nadimku ‘najzgodniji djedica’. Poznat je i kao DJ, a na Instagramu ga prati preko 20 milijuna ljudi, dok je na TikToku ta brojka veća za milijun.

Vacchi trenutno živi u Miamiju, a procjenjuje se da je ‘težak’ 200 milijuna dolara. Bavio se raznim poslovima, a od 2013. godine koncentriran je na karijeru DJ-a. 2016. izdao je knjigu pod nazivom #Enjoy.

Bio je šef tvrtke za proizvodnju auto-prikolica i član Upravnog odbora farmaceutske tvrtke Fin Vacchi Finanziaria Vacchi. Međutim, nije mu baš sve u životu išlo kao po loju. Nakon jednog propalog posla i propasti tvrtke u čiji je bankrot bio umiješan, osuđen je na zatvorsku kaznu od 3,5 godine.

Zbog duga od 10,5 milijuna eura banka mu je zaplijenila luksuzne i raskošne vile i jahte, no on tome nije pridavao puno važnosti.

'Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug', izjavio je ranije Gianluca, čija obitelj posjeduje farmaceutsku kompaniju

Osim svojim raskošnim životnim stilom pozornost plijeni i isklesanim tijelom, a sijeda kosa i brada mu daju poseban šarm. Jasno je da je zgodni i bogati Gianluca privlačan brojnim ženama, a on je u vezi s više nego upola mlađom Sharon Fonsecom s kojom ima i kćerkicu po imenu Blu Jerusalema.

Par se upoznao u Miamiju 2018. na snimanju jednog glazbenog spota, a on joj je predložio da ga, bez obaveza, prati u njegovim avanturama. Međutim, veza bez obaveza ubrzo je postala prava veza, a Gianluca se preko ušiju zaljubio u 27 godina mlađu Sharon.

Vezu nikad nisu službeno potvrdili, no kako su malo po malo i jedno i drugu objavljivali sve više zajedničkih fotografija, nije trebalo dugo da svima bude jasno da su par.

U listopadu 2020. postali su roditelji kćerkice, a Gianluca je tad objavio nježnu i emotivnu poruku.

Sad znam zašto sam čekao tako dugo: život je imao posebnu nagradu za mene, tebe i našu kćer. Nemam dovoljno riječi da opišem najdublji osjećaj u životu i želim ovaj trenutak duboke radosti i novi život posvetiti svom ocu. Znam da je ponosan na ženu koju sam imao prilike izabrati da s njom krenem na ovo predivno putovanje’, napisao je milijunaš.

Par često pitaju o njihovim planovima za brak, a on je u jednom intervjuu na to odgovorio ovako:

‘Iako se već osjećam kao da sam se vjenčao sa Sharon, volio bih da moja kći odraste u tradicionalnoj obitelji. Da, prije svih bih se oženio sa Sharon. Želio bih jednog dana doći pred nju s prstenom i pitati je hoće li se odmah udati za mene. S druge strane, želim pričekati da Blu bude malo starija tako da se može sjećati vjenčanja svojih roditelja’, rekao je tad.

Sharon je sa svoje strane na pitanje želi li imati još djece odgovorila:

‘Da, jer živim san. Uživam toliko u svakoj sekundi da bih to ponovila tisuću puta’.

Gianluca Vacchi i Saron Fonseca u zajedničkom izlasku
Profimedia 

Iako su paru mnogi, zbog velike razlike u godinama, prognozirali brz prekid, oni su dokazali suprotno, a da su i dalje sretni i zaljubljeni dokazuju i fotografije iz zajedničkog izlaska na večeru koje su snimljene ovih dana.