Lily Sastry je kći glumca Rowana Atkinsona, najpoznatijeg po ulozi Mr. Beana, i njegove supruge Sunetre Sastry.

Baš poput svog slavnog oca, i Lily je po zanimanju glumica. U svijet glume zakoračila je kao dječja umjetnica, a prvi put smo je vidjeli na velikom platnu u dječjem filmu Zubić 2004. godine.

Lily je također radila sa svojim tatom Rowanom. Glumila je u Mr. Bean’s Holiday i Jonny English Reborn zajedno sa svojim ocem. Ubrzo nakon toga se odlučila za promjenu i počela učiti kabaret.

Prema izvješćima Famous People, Lily je počela izvoditi svoju samostalnu predstavu na nekoliko različitih mjesta i s vremenom je postala poznata. Nakon što je stekla ime i slavu, ponuđena joj je vlastita emisija na West Endu pod nazivom Lily na dvije večeri, koja je na kraju postala veliki hit.

Lilyna mama Sunetra i njezin tata Rowan upoznali su se kasnih 1980-ih kada je ona radila za BBC. U to vrijeme bila je vizažistica. Vjenčali su se davne 1990. godine.

Rowan Atkinson s kćeri Lily Sastry
Profimedia 

Sunetra i Rowan imaju dvoje djece, Lily Sastry i Benjamina Atkinsona. Kao i svaki drugi brak, i njihov je prošao kroz nekoliko uspona i padova. Odlučili su da se razvode 2014. godine kada se saznalo za glumčevu aferu s komičarkom Louise Ford, a razvod je okončan 2015. godine.

Cijeli svijet svojedobno je bio šokiran kada se doznalo da ne samo da vara suprugu, već je njegova ljubavnica bila godina njegove kćeri.

Rowan Atkinson je u vezi s Louise Ford
Profimedia 

Od vremena kada su se Lilyni roditelji razdvojili, ona je uzela majčino prezime. Nagađa se da je to zbog toga što mu nikada nije oprostila što je prevario njezinu majku.

Trenutno je Rowan u vezi s komičarkom, a par je dobio svoje prvo zajedničko dijete 2017.

U galeriji pogledajte više fotografija Rowana Atkinsona i njegove nove obitelji.

Profimedia Rowan Atkinson i Louise Ford s kćeri Islom