Jelena Rozgau najnovijem je intervjuu u potpunosti ogolila dušu i progovorila o majčinstvu te ljubavnom životu. Ovaj mjesec obilježava čak 27 godina karijere.

'Ponekad mislim kad vidim brojku 27 da se radi o nekoj drugoj osobi. 27 godina karijere proletilo je nevjerojatnom brzinom. Bio je to lijep put, trnovit put. Da li sam mogla zamisliti da će mi se ispuniti sve zelje ? Na tom putu sam razmišljala samo pozitivno, radila sam puno, stvarala s divnim i kvalitetnim ljudima ono što najviše volim, a to je glazba', rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Jelena Rozga slavi 27 godina karijere
Robert Gašpert 

Bila je i prva žena koja je rasprodala Spaladium arenu u Splitu. 'Nisam mogla vjerovati da se meni sve to dešava, da ću stati pred rasprodanu arenu, pred moju splitsku publiku... To je bilo nevjerojatno i zato mi je još više žao što to nisam mogla u ovoj godini ponoviti', dodala je.

Otkazan koncert Jelene Rozge u Spaladium areni
John Pavlish 

Na pitanje je li njezino srce zauzeto, odgovorila je: 'Uvijek je zauzeto'.

Dotaknula se i Grašine kćeri Albe. 'Alba je predivna i prelijepa curica, za ljubit je non stop.'

Hana Huljić i Vjekoslava Huljić na proslavi krštenja Albe Grašo
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Jelena ima nećaka i nećakinju, a ne krije da joj je velika želja ostvariti se kao majka. '

Jelena Rozga u zagrljaju s mamom
John Pavlish 

Strašno sam ponosna na njih, moja nećakinja je izrasla u veliku curu koja zna što hoće i ima svoj put, a nećak je dijete koje još otkriva stvari, presladak je. Ponosna sam što su dobri ljudi. Naravno da bi željela više od svega vlastito dijete', objasnila je Jelena.