Domaća glumica Marijana Mikulić na svom Instagramu često objavljuje obiteljske fotografije.

Tako je ovom prilikom na profilu objavila fotografije svoje obitelji - supruga Josipa i njihovo troje djece.

'U našoj župi se danas slavi Dan očeva. Pa nek je sretan Dan našem tati. Kao suprug se trudi, ali svejedno bih ga tu i tamo rado nokautirala. Ali kao tata je naj naj. Pa pogledajte samo te gremline. Samo najtata s time ne izgubi živce. Da te zdravlje dugo služi i da zauvijek imaš konjske živce. Pusa musa', napisala je.

Marijana Mikulić objavila fotografiju supruga i djece
Instagram 

Inače, Marijana se nedavno na svom profilu pohvalila nečime što je u njezinom životu prava rijetkost - izlaskom sa suprugom. Naime, par je bio na Gibonnijevom koncertu u zagrebačkoj Areni.

'Koncert na kojem smo se sjetili mobitel uzeti tek toliko da ovjekovječimo da smo prisustvovali ovom spektaklu. Gledala sam i slušala tri sata bez daha, i željela upiti svaku sekundu. Kakva čista dobra i pozitivna energija, kakva strast, ljubav. U punom smislu riječi 'svjetsko, a naše'. Gibonni, hvala ti za čaroliju', napisala je glumica uz fotografije sa suprugom i prijateljima.

Inače, glumica se prošlog mjeseca pohvalila da ju je suprug iznenadio i razveselio zakašnjelim poklonom za Valentinovo.

'I ti bi se ovako smijala da si dobila ovakvu zakašnjelu čestitku za Valentinovo. Skoro 20 godina zajedno. Troje djece. Trenutno usred renovacije kuće. Kaos na svim poljima. I priznajem, na dane sam ga htjela lansirati na Mars!! Ali mislim da na ovo nijedna žena današnjice ne ostaje imuna aaawww. Maneskin, eto mene u Trieste. Josipe kupio si sebi fino kredita, mudrice. Al da se ne lažemo, i da ostanem skromna do kraja-sve sam ja to zaslužila', napisala je tada u objavi u kojoj je otkrila da joj je suprug kupio kartu za koncert Maneskina.

Podsjetimo, Marijanin suprug Josip Mikulić, pročelnik je katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a s glumicom je u braku već 16 godina. Par se vjenčao 2005. godine, a zajedno su dobili tri sina - Ivana, Andriju i Jakova.

Više obiteljskih fotografija Marijane Mikulić, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Marijana Mikulić s obitelji