Pjevač Saša Lozar za časopis Story otkrio je kako usklađuje brojne poslovne obaveze i obiteljski život. 

'Oooo! Tako zahvalan, ništa ne trebam, pred životom nemam treme…', pjevate u novoj pjesmi ‘Lagano na vrijeme’. Čime je inspiriran taj stih? Jeste li sada, kao friški 43-godišnjak napokon svoj na svome?

Svi smo mi u procesu postizanja unutarnjeg mira. Svakako sam sada najmirniji i najzadovoljniji sobom. To je jedna od onih izjava starijih i iskusnijih u koje ne vjeruješ dok i sam ne dođeš u te godine. Pjesma ‘Lagano na vrijeme’ popravlja raspoloženje i nosi dobru energiju. Osjetio sam to na prvo slušanje i poželio podijeliti s drugima.

Ovom pjesmom najavljujete novi studijski album. Kojim ste se temama pozabavili na novome materijalu?

S obzirom na to da je album u procesu nastanka, još nema konkretan zajednički nazivnik po pitanju tematike. Ostao sam vjeran svom zvuku koji publika voli, ali pripremamo i male pomake, iznenađenja.

Uskoro ćemo vas gledati na malim ekranima u showu ‘Masked Singer’. Radite i na radiju, stvarate nove pjesme. Kako stižete uskladiti sve poslovne i privatne obaveze?

Bude teško i naporno, ali ozbiljno shvaćam svoj posao i uživam u njemu. Ima dana kada vlada potpuni kaos, ali svima je tako. Drago mi je što ima posla.

Jeste li kada pomislili ili poželjeli imati više slobodnog vremena za obiteljske trenutke?

Naravno da jesam, ali zasad dobro balansiram. Kći je već velika pa je lakše. Razumije kada se malo manje viđamo.

Saša Lozar s obitelji
Instagram 

Kako to da ste prihvatili angažman u ‘Masked Singer’? Jeste li uživali gledajući prvu sezonu? Jeste li uspjeli pogoditi tko je pod maskama?

‘Masked Singer’ ove će sezone zasjati u punom sjaju i zabaviti gledatelje koji će moći sami glasati za najbolju masku i osvajati nagrade. Prihvatio sam poziv RTL-a upravo zbog dobre zabave. Gledajući prvu sezonu prepoznao sam svoje kolege glazbenike, ali ostali su mi zadavali probleme.

Je li vas kći Eva nagovarala da sudjelujete u showu ‘Masked Singer’? Znamo da ga klinci obožavaju.

Ona je u godinama kada nije ni na nebu ni na zemlji. Voli moju glazbu i uvijek mi je podrška, ali to je to što se tiče njezina uplitanja u moj posao. Njezini prijatelji iz razreda puno više prate moje nastupe i društvene mreže pa je redovno obavještavaju tako da je u tijeku.