Kate Middleton (41) i princ William (40) većini javnosti omiljeni su članovi britanske kraljevske obitelji, a poznati su po tome da uvijek savjesno izvršavaju svoje obveze.

Ipak, supružnicima su njihovi sinovi, prinčevi George (9) i Louis (4) i kći, princeza Charlotte (7) na prvom mjestu. Zbog toga će Kate i William iskoristiti ove dane kada im djeca nemaju školsku nastavu zbog uskršnjih praznika kako bi proveli vrijeme s njima.

Kate Middleton i princ William s djecom
Profimedia 

Nakratko će se povući iz javnosti, smanjiti svoje kraljevske obveze i otići u njihov drugi dom, u okrug Norfolk, točnije selo Anmar. Kate je svojedobno otkrila da upravo ondje William i ona uživaju s djecom u aktivnostima u prirodi. Vole voziti bicikle, ići na plažu i baviti se vrtlarstvom.

Ispričala je i da obožava trenutke s obitelji na selu kada se svi uprljaju blatom.

Odlazak kraljevske obitelji iz crkve nakon božićne službe
Profimedia 

Nakon što im završe praznici, George, Louis i Charlotte vraćaju se u školske klupe u Lambrook u Windsoru. Za to vrijeme će se Kate i princ William pripremati za krunidbu njegovog oca, kralja Charlesa III. koja je zakazana za 6. svibnja.

Inače, još se ne zna hoće li joj prisustvovati princ Harry i Meghan Markle. Zanimljivo je i da je zakazana na datum kada će njihov sin Archie proslaviti četvrti rođendan.