Odlično raspoloženo društvo okupilo se u zagrebačkom hotelu Esplanade, omiljenom mjestu druženja zgodnih prijateljica, a samo za Story slavljenica Mirna Maras Batinić otkrila je pojedinosti.

- Proslavila sam rođendan na najdražem mjestu u gradu u svom najdražem ženskom društvu. Esplanada bar idealno je mjesto za druženja i slavlja pa je vremenom postao naša prepoznatljiva adresa - rekla je Mirna i otkrila kojim su se delicijama častile, ali i okus slavljeničke torte.

Mirna Maras Batinić proslavila 44. rođendan
privatna arhiva 

- Torta je bila čokoladna, a pripremili su je divni ljudi u hotelu. Od ostalih delicija šefica kuhinje Ana Grgić priredila nam je ukusne male zalogaje: waldorf salatu, tartar od manga i kozica, pjenicu od limete, tacose sa začinskim biljem te kremu od koprive i skute. Oduševila nas je nova linija koktela koju nam je pripremio koktel-majstor s bogatim međunarodnim iskustvom, bar menadžer Vjenceslav Madić, poznat kao Master Kishoni - opisala je.

Dodala je kako ne priređuje tulum za svaki rođendan, ali posljednje dvije godine bile su iznimka i nazdravila je s istim dragim ljudima.

Mirna Maras Batinić proslavila 44. rođendan
privatna arhiva 

- Neke prijateljice su uz mene već trideset godina, neke malo kraće - rekla je Mirna. Pitali smo je i kako gleda na godine i prolaznost? Opterećuje li je to?

- Vrijeme prolazi, ne možemo ga zaustaviti i s tim sam se pomirila. Pokušavam svaki dan učiniti lijepim i ne opterećujem se prolaznošću vremena - objašnjava.

Kako nam je rekla, svjesna je da sitnice obogaćuju život, kao i čuvanje odnosa pa je ponosna na čvrste niti kojima je povezana sa svojim curama.

Mirna Maras Batinić proslavila 44. rođendan
privatna arhiva 

- Najljepše je što u svakom trenutku možemo računati jedna na drugu. I u dobrim i lošim danima tu smo da si pomognemo - govori.

Od prijateljica je dobila svašta što žene veseli, a nas je zanimalo čime ju je iznenadio suprug Željko Batinić.

- Darovao mi je sitnicu koju već dugo želim, a s njim ću obilježiti rođendan večerom - otkrila je voditeljica. A na čemu je posebno zahvalna suprugu?

- Na tome što je takav kakav jest. Uvijek je tu i uvijek mi je podrška - kaže sretna mama kćerkice Meri i 14-godišnjeg sina Nika kojeg je dobila u prvom braku sa svestranim sportašem Marijem Valentićem.

Mirna Maras Batinić proslavila 44. rođendan
privatna arhiva 

U slobodno vrijeme najviše se obiteljski druže s prijateljima i odlaze u prirodu. Mirna nam je rekla i kako se slažu Meri i Niko.

- Vole se jako, ali Niko je stariji osam godina pa se rijetko igraju skupa. Meri jako voli crtati, družiti se s prijateljicama, najsretnija je kad je puna kuća. Niku jako vesele priroda, planinarenje, biciklizam - kaže ponosna mama, a otkrila nam je i u kakvom je odnosu s bivšim suprugom.

- Vrlo korektnom, dogovaramo se o svemu vezanom uz Niku i zajedno donosimo odluke.

Za kraj je rekla je i čemu se veseli u budućnosti:

- Svakom novom danu. Samo da su svi zdravi, ostalo ćemo lako.