Svi mi u svojim pametnim telefonima imamo fotografije na koje smo u potpunosti zaboravili, a kad ih i vidimo više se ne sjećamo u kojim su okolnostima nastale. Dogodilo se to i Antoniji Blaće, koja je naletjela na fotografiju sa suprugom Hrvojem Brlečićem.

'Da je meni znati di smo mi išli i zašto smo ovako cool. P.S. Brisanje fotki iz moba je poseban događaj. Na svašta čovjek naleti', poručila je pored fotografije, koja je izazvala brojne komentare njenih obožavatelja, ali i prijatelja.

'Obožavam', poručila je njena kolegica iz showa Masked Singer Nives Celzijus.

'Kao neki Meksikanci izgledate... Top', komentirao je sportski novinar Marko Vargek.

Antonija i Hrvoje u jednom su od najstabilnijih brakova na domaćoj sceni, a nedavno je za Story.hr progovorila o njihovom odnosu.

'Nekad se pitam 'Je li moguće da smo nas dvoje od svih ljudi na svijetu 14 godina zajedno, osam u braku.... I evo, jesmo. Neozbiljni smo, naš dom je pun vedrine, smijeha, poljubaca. Normalno da imamo svojih mušica, ali nebitne su. Jedino oko čega ćemo se vječno prepirati su situacije u prometu. Mislim, i to prepiranje je sada već postalo smijeh. Naime, uvijek se 'svađamo' oko toga čija je ruta kraća i logičnija', rekla nam je.