Najpoznatiji hrvatski manekenski par, Pedro Soltz i Iris Cekuš nedavno su dočekali rođenje svog drugog djeteta, kćerkice koja je na svijet došla 10. ožujka.

Sretnu vijest o dolasku prinove na društvenim mrežama objavio je sam Pedro koji je tom prilikom objavio prve fotografije bebe i otkrio njeno ime.

Instagram Pedro Soltz i Iris Cekuš dobili drugo dijete

'Isabella Marie Soltz rođena 10.03. 2023. u 3:14 s tri kilograma i 48 centimetara. Mama je bila lavica, a Isabella je toliko slatka da to ne mogu ni opisati', napisao je uz niz fotografija.

Par je ovih dana pokazao i kako provode prve dane s bebom, a o sestrici brine i njena starija sestra Lara. Tata Pedro svoje je pratitelje sad počastio preslatkom fotografijom na kojom s kćerkicom leži u krevetu.

Pedro Soltz s kćerkicom Isabellom
Instagram 

‘Ovako smo se probudili’, napisao je Pedro uz fotografiju koja je raznježila mnoge.

Odmah su se zaredali komentari u kojima su njegovi pratitelji pisali kako im je beba slatka, a mnogi su zapazili istu stvar- vrlo bujnu kosu malene Isabelle.

‘Koja mala čupavica’, ‘Koliko koseeee’, ‘Preslatka mala čupava djevojčica’, ‘Divni. Mala čupavica’, ‘Jao, kosa’, nizali su se komentari, a mnogi su mu pisali i da je djevojčica isti on.

Više obiteljskih fotografija Pedra Soltza i Iris Cekuš pogledajte u galeriji: 

Instagram Obiteljske fotografije Iris Cekuš i Pedra Soltza