Jennifer Lopez (53) progovorila je o svojoj djeci, 15-godišnjim blizancima Emme i Maximilanu u emisiji 'Today'.

Pjevačica i glumica dobila je kćer i sina s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem (54), a istaknula je da su izazovni kao tinejdžeri. 'Postaju odrasli. Postavljaju izazov za sve u životu. Gledaju sve', ispričala je Jennifer koja trenutno promovira svoj nadolazeći akcijski film 'Majka'.

Jennifer Lopez i kći Emme
Profimedia 

Iako se nekad ne snalazi s njima, Lopez polaže velike nade u svoju djecu. 'Mislim da će promijeniti svijet, da budem sasvim iskrena, i učiniti ga puno boljim, puno boljim od onoga što smo mi učinili', rekla je pjevačica.

Raznježila se i govoreći o svom suprugu Benu Afflecku (50) za kojeg se udala prošle godine. Otkrila je da ima divan odnos s njezinom djecom. 'On je fantastičan. Vole ga i cijene kao i ja. Divan je otac i očinska figura', istaknula je Lopez.

Neke su iznenadile ove Jenniferine izjave jer su ranije američki mediji pisali da njezin sin baš i ne voli Bena. Uzrok tome je što se glumac u javnosti ljubi i mazi s njegovom majkom zbog čega je Maximilanu neugodno.

Max Muniz i Ben Affleck
Profimedia 

‘J. Lo i Ben su se pozdravljali, a ona ga nije htjela pustiti da ode bez strastvenog poljupca. Vidjelo se da je Maxu bilo neugodno dok su se ljubili. Samo im je okrenuo leđa i gledao u svoj mobitel dok nisu prestali’, ispričao je izvor.

Fotografi su snimili i kako Ben grli Maximiliana koji mu nije uzvratio i čekao je samo da ga pusti. S druge strane, čini se da je Emme, koja je za razliku od svog brata, puno češće viđena u javnosti, za Bena ipak posebno vezana.

Djevojčica, koja je nedavno izašla u javnost kao rodno neutralna, često se nalazila na meti prozivki i ismijavanja zbog svog dječačkog izgleda i lice joj je na fotografijama paparazza često bilo namršteno, no čini se da se u Benovom društvu to promijenilo.

Ben Affleck i Emme Muniz
Profimedia 

Već je se ranije moglo vidjeti kako se osmjehuje u očuhovom zagrljaju, ali baš nikad je fotografi nisu uhvatili da se ovako od srca smije kao na najnovijim fotografijama.

Inače, Jennifer se nedavno našla na meti javnosti kada se na Instagramu pohvalila novim poslovnim poduhvatom. Pjevačica, koja ima svoju liniju kozmetike i odjeće, odlučila je lansirati i brend alkoholnog pića naziva Delola koje je inspirirano talijanskom obalom.

Njezin potez je naišao na negativne reakcije obožavatelja koji su je pitali zašto se odlučila na to kada je sama više puta ranije rekla da ne pije alkohol.

'Wow. Ovo je razočaravajuće i poruka je zbunjujuća', 'Zašto nisi stvorila brend bezalkoholnog pića s obzirom na to da si otvoreno govorila o negativnim učincima alkohola, a i sama ne piješ? Ovo se čini tako nebrendirano, iskreno me zanima zašto prodaješ alkohol', 'Napravi bezalkoholno piće', 'Ne pije alkohol i ovo samo pokazuje što je sve spremna napraviti za novac', 'Važno joj je samo zgrabiti novac', bili su neki od komentara.

Također, napali su jer govori da je to piće koje bi pila s obitelji, a prošle godine se udala za Bena koji se borio s ovisnošću o alkoholu i koji će do kraja života truditi da ostane trijezan. Više puta je bio na odvikavanju i upravo bi mu njegovi najbliži trebali biti najveći oslonac da ne poklekne.