Nenada Tatarinova šira javnost poznaje kao supruga Maje Šuput, a fanovi njegove supruge će ga možda naprije prepoznati kao- Bloomova tatu.

Da mu ta 'titula' ni najmanje ne smeta otkrio je Nenad, između ostalog, u svom prvom velikom intervjuu koji je odlučio dati upravo našoj Antoniji Nazor.

Nenad Tatarinov u Storyju
Robert Gašpert 

'Maja je uvijek transparentno komunicirala svoj život. I danas obožava podijeliti svoje oduševljenje kad Bloom bilo što novo napravi. Zato je iznimno popularan, pa je i uloga njegovog tate sama po sebi dovoljna. Biti tata je poziv, a jedina valuta koju ne možemo kupiti je vrijeme. Zato se trudimo u tom vremenu napraviti kolekciju divnih uspomena', ispričao nam je.

Zanimalo nas je, naravno, i kakvo je Bloom dijete kad je daleko od kamera. 'Počeo je nabadati puno riječi pa pokušavamo odgonetnuti što je rekao. Govori mama, tata, izgovora neka imena. Presladak je, iznimno je veselo dijete, pozitivno. Mali smješko koji stalno pjevuši, ali kao i svako drugo dijete, zna kako tražiti svoje. Lako je s njime. Postoji karakter s kojim se beba rodi, ali na ponašanje utječu i uvjeti u kojima odrasta. Ako ulažeš u energiju i vrijeme sa svojim bebačem, sve ti se višestruko vraća', opisao je Nenad.

Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov u Opatiji
Instagram 

Prokomentirao je i njegov zvjezdani status i veliki interes javnosti za svog sinčića.

'Smijemo se. Maja zna čuti: ‘Ide mama od Blooma’. Pa se zapita je li ona nešto postigla u životu. Događa mi se da mi nepoznati ljudi kažu da ga prate ili me pitaju gdje je, je li došao? Onda se šalim da ga ne nosim u džepu’, rekao je.

Još jedna slatka snimka kojom je opravdala Bloomov zvjezdani status i danas je osvanula na Majinom Instagramu.

Bloom Tatarinov u igraonici
Instagram 

Pokazala je kako se Bloom marljivo penje uz stepenice u dječjoj igraonici uz komentar: ‘300 puta ovako’.

Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov na toboganu
Instagram 

Zašto se Bloom bio spreman 300 puta popeti uz stepenice bilo je jasno već na njenom sljedećem Instagram storyju na snimci gdje se Bloom s tatom Nenadom spušta niz veliki tobogan. 

Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov na toboganu
Instagram 

Koliko obojica uživaju u tome dobro im se vidi na licima.